900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 01.04.2020 07:34:19

Slovenski PRVOLIGAŠ je javno razkril, kakšna bo njegova mesečna IZGUBA zaradi EPIDEMIJE! Številke ŠOKIRAJO!

Profimedia & alesfevzer.com & Jurij Kodrun
Kaj se bo dogajalo? Kaj se bo zgodilo? Kakšne bodo posledice? Kako se odzvati, kako ukrepati?

To so samo nekatera od vprašanj, s katerimi se v času globalne krize, ki je zaustavila svet, ubadajo v vseh nogometnih klubih na sončni strani Alp, ampak elita je vendarle najbolj na očeh. Športni direktor Domžal Matej Oražem je že pred časom napovedal oziroma opozoril, da najpomembnejšo postransko stvar čaka obdobje, v katerem bo umetnost preživeti, in ob Kamniški Bistrici zagnano iščejo rešitve, da bi bili na hude čase čim bolje pripravljeni.

»Vse to je del tega, na kar opozarjam že 14 dni,« je globoko vzdihnil Matej Oražem. »Težko govorim o konkretnem znesku, za katerega bomo v tem trenutku prikrajšani, smo pa določili okvirno oceno, kaj za klub pomenita ta dva meseca brez tekmovanj. Oziroma smo naredili izračun na mesečni ravni, pri katerem smo upoštevali tudi nekatere prihodke od prodaj; vseh še ne. A poudarjam, gre za oceno in številke so zelo visoke. Predstavili jih bomo NZS, z vsemi deležniki se bomo o tem pogovorili in potem sprejeli sklepe, kako bomo delovali v prihodnje,« je nadaljeval snovalec domžalske kadrovske politike.

orazem gw
Grega Wernig


Zanimale so nas konkretne številke. Kakšen je izpad, kakšna je (bo) predvidena škoda? »Pri nas gre na mesec za približno med 200 in 300 tisoč evrov. Ampak gre za oceno; upoštevali smo povprečje dveh let, glede na vse, kar 'prineseš noter' in kar bo zdaj okrnjeno oziroma je zamrznjeno. Prav tako je treba računati, da to stanje ne bo trajalo tri mesece. Govorimo lahko o triletnem ciklu, ki bo za nas zelo drugačen od tega, na kar smo bili navajeni do zdaj. Bržčas bo vse skupaj prišlo z manjšim zamikom. Dvomim, da bo kdo imel težave takoj, toda vsekakor si vsi lahko obetamo trde čase, v katerih bo treba biti zmožen, sposoben, racionalen, skromen in razumen.«

Članki iz rubrike