Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
1 16.03.2020 12:14:15

Trener OLIMPIJE odkrito o KORONAVIRUSU in nastali situaciji: Povem vam, kaj mi je trenutno grozno moteče!

Jurij Kodrun
Nogometaši čakajo na novice glede nadaljevanja prvenstva.

Ali se bo slovensko državno prvenstvo nadaljevalo, ali se bo prekinilo in ali bomo to sezono sploh okronali prvaka, ostaja velika neznanka. Vse dokler se stvari zaradi epidemije koronavirusa ne bodo začele umirjati, je vse ostalo drugotnega pomena. Tudi nogomet in šport nasploh. 

Trenutno so klubi v strogi karanteni in čakajo na nadaljnja navodila oziroma potek dogodkov, v velikih težavah pa je tudi trener Olimpije Safet Hadžić. 

"Stanje je skrajno problematično. Igralcem sem dal prosto do četrtka, do takrat bodo trenirali individualno. Prejeli so vaje, ki jih morajo opravljati, da bodo lahko takrat, ko se bodo začeli treningi, v dobri pripravljenosti. Je pa težava, ker teh vaj ne moreš dozirati niti ne veš, kako jih datumsko opredeliti. To mi je kot trenerju grozno moteče, tako kot vprašanje, kaj bi bilo v tem primeru sploh dobro za igralce. Da se prvenstvo nadaljuje ali prekine? To je veliko vprašanje. Bomo videli, kaj bo v četrtek, ali bo takrat kaj drugače," je za Sportal spregovoril Hadžić in dodal: "Matematično je vse v redu. V nekem ritmu bi se verjetno dalo zdržati do konca, a je zdaj situacija povsem drugačna. Zdaj imajo prednost klubi, ki so zunaj Ljubljane, saj je tu največje žarišče koronavirusa v Sloveniji, zato je vprašanje, kako bo s trenažnimi procesi in ali bodo v Ljubljani sploh odprta igrišča za treninge. To bi nam lahko povzročalo težave."

Članki iz rubrike