polna luna 8 Dobra karma

Popolna navodila za izvajanje obreda ob polni Luni...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za sredo, 8. aprila

uros slak pl Reporter.si

Bodo tako kot v času osamosvajanja Slovenije, ko ...

zdravniki Svet24.si

Kdo so mladi zdravniki in zakaj gredo med ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Zakaj prvi "proti-korona" zakon še ne velja?

Muzej norosti 1 Odkrito.si

»Marsikoga so v norišnico spravili za nekaj dni,...

Cristian Baranašič Njena.si

Zmagovalec šova v solzah, umrla je njegova ...

nu
nu
1 16.03.2020 12:14:15

Trener OLIMPIJE odkrito o KORONAVIRUSU in nastali situaciji: Povem vam, kaj mi je trenutno grozno moteče!

Jurij Kodrun
Nogometaši čakajo na novice glede nadaljevanja prvenstva.

Ali se bo slovensko državno prvenstvo nadaljevalo, ali se bo prekinilo in ali bomo to sezono sploh okronali prvaka, ostaja velika neznanka. Vse dokler se stvari zaradi epidemije koronavirusa ne bodo začele umirjati, je vse ostalo drugotnega pomena. Tudi nogomet in šport nasploh. 

Trenutno so klubi v strogi karanteni in čakajo na nadaljnja navodila oziroma potek dogodkov, v velikih težavah pa je tudi trener Olimpije Safet Hadžić. 

"Stanje je skrajno problematično. Igralcem sem dal prosto do četrtka, do takrat bodo trenirali individualno. Prejeli so vaje, ki jih morajo opravljati, da bodo lahko takrat, ko se bodo začeli treningi, v dobri pripravljenosti. Je pa težava, ker teh vaj ne moreš dozirati niti ne veš, kako jih datumsko opredeliti. To mi je kot trenerju grozno moteče, tako kot vprašanje, kaj bi bilo v tem primeru sploh dobro za igralce. Da se prvenstvo nadaljuje ali prekine? To je veliko vprašanje. Bomo videli, kaj bo v četrtek, ali bo takrat kaj drugače," je za Sportal spregovoril Hadžić in dodal: "Matematično je vse v redu. V nekem ritmu bi se verjetno dalo zdržati do konca, a je zdaj situacija povsem drugačna. Zdaj imajo prednost klubi, ki so zunaj Ljubljane, saj je tu največje žarišče koronavirusa v Sloveniji, zato je vprašanje, kako bo s trenažnimi procesi in ali bodo v Ljubljani sploh odprta igrišča za treninge. To bi nam lahko povzročalo težave."

Članki iz rubrike