vesolje horoskop Dobra karma

Astrološka napoved za april 2020 za vseh 12 ...

Blaž Švab Svet24.si

Mladi očka Blaž Švab: Okoli mojega doma so ...

xi jinping re Reporter.si

Teorija zarote: kitajski komunisti širijo lažne ...

krizanteme, cvetličarna Svet24.si

Za vrtnarije in cvetličarne ne velja več ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Igralniškemu milijonarju mega posel z maskami

238337424 Odkrito.si

Indira v bolnišnici - Stanje se je zelo ...

jaka ana Njena.si

Ljubezen po domače: Pri Hafnerjih bodo spet ...

nu
nu
1 22.02.2020 10:18:39

BREZ ZADRŽKOV! Zahović pred derbijem tudi o MANDARIĆU: To pogosto govorim, a me večina noče slišati

V Mariboru in Ljubljani nestrpno pričakujejo današnji uvod v spomladanski del sezone, športni direktor Maribora pa pred tem ne skriva spoštovanja, ki ga ima do predsednika Olimpije.

Milan Mandarić v preteklosti ni skrival naklonjenosti do športnega direktorja Maribora Zlatka Zahovića, slednji pa nikoli ni zanikal, kako veliko delo v Ljubljani opravlja ameriški poslovnež srbskih korenin.

Čeprav se je zdelo, da se bo Mandarić po nekaj letih delovanja v Sloveniji poslovil od Ljubljane in posledično tudi od Olimpije, se to naposled ni zgodilo. Kako to komentira Zlatko Zahović? "Težko bi govoril, kaj se je dogajalo in kaj se dogaja, vidim pa, da je predsedniku vse prej kot lahko. To pogosto govorim, a me večina ne sliši ali noče slišati. Trajati v slovenskem nogometu, še zlasti v finančnem smislu, in če je povrhu vse odvisno le od enega človeka, je vse prej kot lahko. Ni računice. Predsedniku je treba čestitati, da se je lotil takšnega projekta. To je res izjemno, izjemno zahtevno. In tudi to je eden od razlogov, da ne 'bezljamo' ter da fantje nimajo pritiska. Ne za tekmo z Olimpijo ne za prvenstvo. Ker klub mora trajati, v primerjavi s tem morebitna slabša sezona ne pomeni tragedije. Potrebno je delati in se razvijati, brez dovolj sredstev. V Sloveniji se ukvarjamo z vsem, le z denarjem ne. Vsi, ki delamo v slovenskem prostoru, smo fenomeni, ker vsakodnevno napredujemo brez denarja. Spremljamo vse trende svetovnega nogometa z izjemo povečanja klubskih proračunov," je kolegom s tiskane izdaje Ekipe SN dejal športni direktor 15-kratnih slovenskih prvakov.

Članki iz rubrike