duhovna Dobra karma

Karmična semena nas prisilijo k ponovnem rojstvu

roseanne barr Svet24.si

Roseanne Barr prepričana, da je koronavirus ...

Boris Johnson Reporter.si

Medicinski strokovnjaki: Boris Johnson je izjemno ...

maske Svet24.si

Prebolela okužbo s koronavirusom: Dolenjka je ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

andrej Njena.si

Delovna akcija: Andrej se še ni vrnil domov

nu
nu
0 18.02.2020 21:18:04

Zdaj je tudi URADNO! Olimpijo ZAPUSTIL naslednji nogometaš, ki je odšel v ...

alesfevzer.com
Nov odhod iz Olimpije.

Tik pred nadaljevanjem sezone je trener Olimpije Safet Hadžić ostal brez še enega svojega nogometaša. Vsaj začasno. Ljubljačani so se namreč odločili, da v spomladanskem delu sezone ne bodo računali na usluge nogometaša, ki je v jesenskem delu sezone zaigral na šestih prvenstvenih obračunih za zmaje. Dobro, Hadžić nanj sicer ni resno računal, saj je na igrišču prebil vsega 28 minut, v pokalu je dobil 60 minut za dokazovanje. 

Govorimo seveda o mladem Oliverju Kregarju, ki se za spomladanski del sezone seli k bližnjem drugoligašu Radomljam. Ambiciozni drugoligaš bo poskušal s pomočjo 19-letnega talenta Ljubljančanov priti do naslova v drugi slovenski nogometni ligi, ki na koncu sezone vodi v prvo ligo. Po jesenskem delu sezone so Radomljani sicer na 3. mestu na lestvici, štiri točke zaostajajo za vodilnim Koprom. 

oliver kregar
nk-radomlje.si
Zanimivo, Kregar, ki se najbolje znajde na položaju krilnega vezista, je z Radomljani treniral že več tednov, toda do dogovora je prišlo šele zdaj. "Kljub temu, da je vse kazalo, da do morebitnega prestopa ne bo prišlo, pa so se v zadnjem trenutku stvari spremenile in Oliver prihaja v Radomlje na polletno posojo," so med drugim zapisali na uradni spletni strani Radomelj. 

Članki iz rubrike