ženska Dobra karma

Na površino prihaja vaša občutljivost, zato ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 28. februarja

POL2020423GIL2622zt Reporter.si

Patološka janšofobija na eni in odrešenjsko ...

Anika Horvat Svet24.si

Anika res že drugič v pričakovanju?

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Furs od Zorana Jankovića terja osem letnih plač

hana rodić3 Njena.si

Hana razkriva: Šov v hiši s pomočjo alkohola?

Ema 2 Njena.si

EMA: Nepričakovana poteza RTV Slovenija ...

nu
nu
1 14.02.2020 12:53:34

Prijateljska tekma?! Pa kaj še! Trener OLIMPIJE pred derbijem z VELIKO DILEMO: Odločiti se bom moral ...

Jurij Kodrun
Olimpija se bo pred večnim derbijem pomerila še s Celjem.

Slovenski prvoligaši bodo vstopili v zadnji teden priprav pred začetkom spomladanskega dela Prve lige Telekom Slovenije, 22. februarja pa se bo vse skupaj začelo zares. In kakšen začetek nas čaka! Na sporedu bo namreč večni derbi v Mariboru, tako v Ljubljani kot v štajerski prestolnici pa so priprave podrejene obračunu v Ljudskem vrtu.

Olimpija bo svojo zadnjo prijateljsko oziroma pripravljalno tekmo odigrala s Celjem, in sicer v soboto ob 15. uri. "Pomembno je, da se za generalko s Celjem pripravimo, kot da gre za prvenstveno tekmo. Poskušali bomo narediti dober rezultat, na igrišču pa moramo delovati tako, da se bo vedelo, kje ima ekipa rep in glavo. Moral pa se bom še odločiti glede igralcev v zadnji liniji," je dejal Hadžić, ki na derbiju z Mariborom ne bo mogel računati na kaznovana branilca Mirala Samardžića in Mackyja Bagnacka, zato bo zanj to vse prej kot prijateljska tekma.

Bo pa Hadžić lahko računal na novinca v zelenem dresu, osrednjega branilca Daniela Kamyja. »Glede na igro, ki jo je do zdaj pokazal, lahko rečem, da sem pozitivno presenečen in da računam nanj,« je o Kameruncu in njegovih igrah v pripravljalnem obdobju za uradno spletno stran še povedal Hadžić.

Članki iz rubrike