cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

beli-pav Svet24.si

Foto: Beli pav ponosno razprl svoj rep

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

Robert Balantič
Robert Balantič
5 05.02.2020 07:55:35

REKORDEN PRESTOP! Slovenski dragulj zapušča ALUMINIJ, tu so vse PODROBNOSTI odmevnega odhoda!

Grega Wernig
Že lep čas ni več vprašanje, ali bo Dejan Petrovič kmalu zapustil Aluminij in naredil korak naprej v svoji karieri; edina neznanka je, kdaj bo to storil. Takoj in zdaj ali vendarle poleti?

V teh dneh je pripravljalna baza nogometašev Aluminija v Umagu, včeraj so rdeče-beli odigrali še drugo prijateljsko tekmo v hrvaški Istri. Skočili so do Poreča, kjer so merili moči z Javorjem, srbski prvoligaš pa je po vodstvu Kidričanov v prvem polčasu, ko je že v tretji minuti zadel Jure Matjašič, zmagal s 3:1. Rdeče-beli so se predstavili v zasedbi Kovačić, Vrdoljak (od 60. Jakšić), Petek, Pantalon (od 60. Kontek), G. Pečnik, Čermak (od 60. Mesarič), Vrbanec (od 60. Marinšek), Leko (od 60, Ljubec), T. Pečnik, Matjašič (od 60. Jauk) Žinković (od 60. Flakus Bosilj).

Bil je zgolj gledalec
Kot smo že poročali, Ilija Martinović ni odpotoval z ekipo; črnogorski branilec, ki mu bo poleti potekla pogodba, vztraja pri odhodu, na igrišču pa prav tako ni bilo Dejana Petrovića. V teh dneh smo pisali o tem, da je že nekaj časa pod drobnogledom številnih oglednikov ter da bi po sijajni jeseni utegnil nove izzive in zaslužek najti onkraj slovenskih meja. »Da, ponudbe zanj prihajajo iz tujine in lahko potrdim, da potekajo pogovori, vendar ni še nič dorečeno. Bomo videli, kaj se bo dogajalo v prihodnjih dneh,« je za torkovo izdajo Ekipe SN med drugim povedal direktor Borut Arlič. Ker je bil v dvoboju s srbsko zasedbo zgolj gledalec, je bila prva misel kakopak povezana s tem, da je bržčas blizu zamenjave klubskih barv in tveganje z nastopom pred odhodom k novim delodajalcem ne bi imelo smisla, uradna razlaga pa je govorila o preventivnem premoru zaradi lažje poškodbe. Ampak vse kaže, da je odlični 22-letni vezist vendarle že odigral zadnjo tekmo v rdeče-beli opravi prvoligaša iz Kidričevega. Iz zelo zanesljivega vira smo dobili namig, da bo kariero nadaljeval pri severnih sosedih in da ga je v svoje vrste privabil dunajski Rapid, v katerem sta v preteklosti slovenske barve zastopala Robert Berić in Alfred Jermaniš.

Danes zdravniški pregled in podpis pogodbe
Vsi vpleteni so menda že dosegli dogovor o pogojih prestopa, danes bi se morala zgoditi še zaključna operacija posla; Dejan Petrovič bo opravil zdravniške preglede, sledila bosta podpis pogodbe in predstavitev. Prestopni rok se bo v Avstriji sicer zaključil jutri. Ob tem je zanimivo, da se bo odprava avstrijskega velikana ravno danes vrnila s priprav v Turčiji, pred odhodom domov pa so varovanci Didija Kühbauerja v prijateljskem dvoboju z 2:0 ugnali Maribor. Kakšne so finančne podrobnosti, za zdaj ostaja skrivnost, bolj ali manj pa je jasno, da bodo Kidričani dobili zajetno odškodnino. Rekordno!

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE V SREDINI TISKANI IZDAJI EKIPE SN IN NA TRAFIKA24.SI. 

Članki iz rubrike