Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Pivo in cvetje, tiskovna konferenca, Nika Zorjan Njena.si

S kom je Nika Zorjan odpotovala na Maldive?

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
0 19.01.2020 13:37:20

Zvezdnik Olimpije kot - ROBERT BERIĆ?! Lahko bi odšel čez VELIKO LUŽO, toda ponudba, ki je prišla...

alesfevzer.com
Olimpija je včeraj odigrala prvo prijateljsko tekmo v letu 2020. Igral je tudi Stefan Savić. Toda ali bo zraven tudi, ko se bo začelo zares?

Le še pol leta bo član Olimpije, potem pa - nasvidenje! Če ne bo odšel že prej. V zimskem prestopnem roku. Slednji Olimpiji ponuja tudi zadnjo možnost, da s Stefanom Savićem vsaj kaj zasluži. Želja Ljubljančanov naj bi bila prav takšna, če že ne bo prišlo do podaljšanja sodelovanja, tudi Savić menda ne skriva, da bi se rad lotil novega izziva. Toda vsaj za zdaj prave ponudbe, ki bi ga prepričala, še ni bilo. Nazaj v Avstrijo naj bi ga vabila dunajska Austria, toda domov se ni želel vrniti. Ne še. Omenjeno se je tudi Crveno zvezdo. Pa Poljsko.

Med drugim bi se lahko Savić preselil kar v Združene države Amerike! Zanimanje zanj je pokazal eden od klubov lige MLS, kamor je uradno odšel slovenski reprezentant Robert Berić, ki je podpisal za Chicago Fire. Toda Savića ideja po selitvi na drugi konec sveta ni prepričala in iskanje novega kluba zanj se nadaljuje. V najslabšem (ali najboljšem?) primeru bo do poletja ostal v Olimpiji. Potem bo imel, kot stvari stojijo ta hip, tako ali tako proste roke pri iskanju novega delodajalca. In ne bo edini.

savic af
www.alesfevzer.com

Članki iz rubrike