Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
12 16.01.2020 14:21:24

Oglasila se je OLIMPIJA! Je MANDARIĆ res ustavil prevzemni proces? Bizarno sporočilo iz vrst Ljubljančanov

Jurij Kodrun
Kandidat za novega predsednika slovenskega nogometnega prvoligaša, ljubljanske Olimpije, Thomas Kaiser, je, tako kot se je napovedovalo, tudi uradno dal predlog za preložitev izredne skupščine kluba.Ta bi morala biti v ponedeljek, a jo je Kaiser prestavil zaradi "tehničnih zadev".

Kdaj jo bodo izpeljali, bo znano v prihodnjih dneh. Kot so v sporočilu za javnost zapisali pri Olimpiji, se Kaiser osebno opravičuje zdajšnjemu predsedniku Milanu Mandariću in vsem navijačem za nastalo situacijo. Poudarja pa, da si želi dokončati posel.

"Vse informacije v povezavi s prevzemom kluba bodo znane v prihodnjih dneh," je Kaiser zapisal v sporočilu. Ta bi na skupščini sicer kandidiral za predsednika, za člane nadzornega odbora pa Laurent Libert, Nadi Fetai in Mathias Ciercynski.



Kot pa je poročalo Delo, novi vlagatelji do srede oziroma izteka roka niso izpolnili dela dogovora oziroma niso plačali dela kupnine v višini 3,5 milijona evrov, zaradi česar je Mandarić ustavil prevzemni proces.

"Predsednik NK Olimpija Milan Mandarić je na prošnjo Thomasa Kaiserja preklical za ponedeljek napovedano skupščino ŠDNK Olimpija. Predsednik si bo vzel čas za premislek o tem, kakšni bodo nadaljnji koraki v pogajanjih o prevzemu Olimpije, in bo o tem pravočasno obvestil javnost," je pred kratkim v sporočilu za javnost zapisal Mandarićev svetovalec v klubu Petar Damjanić in dodal, da je stanje v klubu normalno, vse aktivnosti povezane s pripravami članskega moštva pa potekajo skladno z načrti.

Značke: olimpija, skupščina

Članki iz rubrike