stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 15.01.2020 19:12:05

Bo Olimpija ostala brez svojega NAJBOLJŠEGA STRELCA!? Ante Vukušić pravi ...

Jurij Kodrun
Priprave z Olimpijo je kakopak začel tudi Ante Vukušić, jesni tako prvi strelec ljubljanskega kluba kot tudi celotne slovenske lige.

Da bo Dalmatinec še nekaj časa treniral s soigralci iz Olimpije, ni dvoma. Toda ali bo član kluba tudi, ko bo konec priprav? Potem ko je v prvem delu aktualne sezone v vseh tekmovanjih zabil 17 golov na 25 tekmah, je nase kakopak opozoril tudi številne druge, jasno predvsem tuje klube. Ti se že smukajo okrog nekdanjega kapetana Hajduka, in če bi na naslov Olimpije prišla dobra ponudba … No, potem bodo Ljubljančani resno premislili, kako naprej. Po naših informacijah Vukušićevo slovo ni izključeno, toda Olimpija želi z njim zaslužiti najmanj milijon evrov. Če bo torej kdo zanj ponudil vsaj toliko … A za zdaj so stvari kristalno jasne: Vukušić ostaja član Olimpije.

Kot je poudaril nogometaš, ki je nekoč veljal za enega najobetavnejših napadalcev na Hrvaškem, ne bi imel nič proti, če bi tudi spomladi igral v dresu Olimpije. "Če sem povsem iskren, se veliko dogaja, toda trenutno sem povsem osredotočen na Olimpijo. Ob jasnem zavedanju, da je nogomet predvsem posel, in če bi se kaj zgodilo … Imam dogovor s predsednikom, da se bomo usedli in pogovorili, če bi prišla kakšna ponudba. Za zdaj si želim ostati v Olimpiji in sezono končati tako, kot sem jo tudi začel," je poudaril 28-letnik in dodal: "Kaj bo prinesla prihodnost, ne vem. Nikoli se ne ve. A za zdaj sem v Olimpiji, tukaj se vidim do konca sezone. Želim biti slovenski prvak, hkrati sem na dobri poti do najboljšega strelca lige. To bi bil res sanjski zaključek te lepe zgodbe."

Članki iz rubrike