evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

ro
ro
1 27.12.2019 10:58:14

Napoved NOVIH MOČI v FAZANERIJI: Za zdaj smo zelo blizu ...

Aleš Cipot/Fotolens
V soboškem prvoligašu sestavljajo igralski mozaik za spomladanske izzive.

Ante Šimundža in njegovi varovanci so na zasluženem zimskem oddihu, v Fazaneriji vlada mrtvilo. A zgolj navidezno, zgolj navzven; dela je namreč veliko. Treba je pripraviti vse potrebno za začetek priprav in v prvi vrsti sestaviti igralski mozaik za uresničitev spomladanskih ciljev. Za zdaj je jasno, da sta se novim izzivom naproti odpravila Aleksandar Bošković in Armin Ćerimagić, ki s svojim statusom nista bila zadovoljna, naslednji odhod bi bržčas lahko sprožila kakšna zares mamljiva ponudba za katerega od igralcev. Pod drobnogledom jih je kar nekaj. Najbolj vroč je gotovo Luka Bobičanec, ki je medtem okreval po poškodbi, mnogi ogledniki pa že dalj časa spremljajo tudi oba velika upa Kaia Cipota in Žigo Lacija, ampak za zdaj številne govorice uradnega pridiha še niso dobile.
Kaj pa okrepitve? Denis Rajbar je pred časom napovedal štiri nove moči. "Delamo, pogovarjamo se, toda za zdaj ne morem povedati še ničesar konkretnega. A verjamem, da bo kmalu drugače. Že v prihodnjih dneh," se je odzval podpredsednik in športni direktor Mure.

Za to, da bi morda razkril kakšno ime, ni bilo niti najmanjših možnosti, toda nekaj radovednosti navijačev je vendarle potešil. "Za zdaj smo zelo blizu dogovora s tremi igralci. Močno upam, da se vmes ne bo kaj zapletlo in da jih bomo lahko hitro predstavili," je povedal Denis Rajbar in napovedal še nekaj podpisov. "Vedno znova poudarjamo pomembnost nogometne šole, v čim večji meri želimo črpati igralce iz lastnega kadra. Imamo nekaj obetavnih fantov, ki so v resnih načrtih za prihodnost, za nekatere so že pripravljene profesionalne pogodbe."

Članki iz rubrike