stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

rb
rb
0 08.12.2019 10:02:50

PRESENEČENJE! Trener SLOVENSKEGA PRVOLIGAŠA ponudil ODSTOP. Kako se bo odzvalo vodstvo kluba?

Jurij Kodrun
Po koncu jesenskega dela sezone zanimivo dogajanje v 1. SNL.

Nogometaši Tabora na treh zaporednih domačih preizkušnjah v končnici jesenskega dela prvenstva niso dosegli želenega. V dvobojih z Muro, Aluminijem in Celjem so se morali zadovoljiti z dvema točkama, zlasti na sklepnem dejanju letošnjega leta pa so močno razočarali. Privoščili so si pravi mali polom, grofi so v Sežani slavili s kar 4:0 in poskrbeli, da so Kraševci na zimski oddih odšli nadvse nejevoljni.
Razočaranja ni skrival in ne skriva nihče, vmes se je v kuloarjih začelo šušljati celo o možnosti radikalnega ukrepa oziroma o tem, da naj bi vodilni možje razmišljali o zamenjavi na trenerski klopi. Najprej so bila tovrstna namigovanja dokaj tiha in skromna, nato smo iz več virov dobili namig, da je Almir Sulejmanović na tekmi z zasedbo iz knežjega mesta morda zadnjič vodil ekipo Tabora.
"Ne, nismo zamenjali trenerja," je bil sredi včerajšnjega popoldneva jasen Davor Škerjanc, toda govorice vendarle niso povsem iz trte izvite. Nikakor ne. "Po zadnji tekmi je bil Almir Sulejmanović zelo razočaran nad podobo ekipe in je ponudil svoj odstop. Na neki način se je poslovil od ekipe," je razkril direktor Sežancev.
Naslednje vprašanje se je kakopak zastavljalo samo od sebe; kakšen je epilog, kaj se dogaja? "Za zdaj nič. Glede te teme se v klubu še nismo sestali. Z vročimi glavami ne bomo vlekli ključnih potez, prav gotovo pa velja, da nismo naklonjeni hitrim zamenjavam," je odvrnil Davor Škerjanc.

sulejmanovic jk
Jurij Kodrun

Članki iz rubrike