Michael Schumacher Svet24.si

Veselje številnih razblinila ta vest

ženska Dobra karma

Bolezenski znaki se najprej najavijo v sanjah

2_Nuša Rojs Svet24.si

Je našla zamenjavo za sanjskega moškega, potem ...

Milan Kučan Svet24.si

Miti in resnice o Kučanovem klanu

V hrvaški prestolnici je potekala maša za Tita Dobra karma

Je Tito umrl kot musliman?

liam payne Najstnica.si

Liam Payne obiskuje psihologa

adrijana in monika Njena.si

Kmetici ujeti med nagajivim poljubljanjem!

Jure Bohorič
Jure Bohorič
4 05.11.2019 08:09:01

DOGAJA SE: V zadnjem obdobju je bilo pri Olimpiji zelo pestro, zdaj je prišlo do NOVIH SPREMEMB!

BOBO
Da pri Olimpiji nikdar ni dolgčas, že vsi dobro vemo. Pa ne govorimo toliko o članski ekipi … Ta se kljub porazu v Murski Soboti še dobro drži, sploh glede na vse peripetije, ki se dogajajo v upravi kluba. Da tam bolj kot ne vlada kaos, ni daleč od resnice. Pa ne zgolj zaradi vse bolj preteče luknje na bančnem računu, marveč tudi zaradi najnovejših kadrovskih rošad, do katerih je očitno prišlo v zadnjem obdobju.

Kdo sploh vodi Olimpijo? Na prvi pogled dvomov ne bi smelo biti. Članski trener je Safet Hadžić. Predsednik je Milan Mandarić. Pa vsi vmes? Vsi tisti, ki bi morali prispevati svoj delež k nemotenemu delovanju nogometnega kluba? Hja, to pa je že precej bolj zapleteno vprašanje, ki je ta hip še nekoliko bolj zavito v meglo skrivnosti kot sicer. Da Olimpija že dlje časa sploh nima športnega direktorja, je dejstvo, ki drži kot pribito. Nazadnje je to vlogo opravljal Mladen Rudonja, čeprav uradno ni zasedal funkcije športnega direktorja, pred tem sta bila glavna tudi Ranko Stojić in Nenad Protega.

Ampak če je Olimpija brez športnega direktorja, kdo je potem zadolžen za glavna kadrovska vprašanja? Nekaj časa je klub redno podpisoval pogodbe z nogometaši, za katere kot agent skrbi Ismet Dizdarević, toda ta naj ne bi bil več dobro zapisan pri Mandariću. Po novem pa bosta očitno imela glavno besedo kar – Boštjan Gasser in Dario Šmitran! Kdo?!? Da, natanko tako … Pa vseeno: prvi je od poletja 2018 tehnični direktor kluba, nekoč je deloval v članski reprezentanci in celo v slovenskem smučanju, drugi, sicer nekdanji nogometaš, ki je v PLTS kot član Gorice in Celja odigral pet tekem, pa uradne funkcije sploh nima. Če odmislimo dejstvo, da se Olimpija naokrog prevaža v avtobusih prevoznika Šmitrans, ki je v lasti družine – Šmitran … Zdaj naj bi oba dobila glavno besedo pri urejanju kadrovske politike kluba, kar je glede na njune športne izkušnje milo rečeno nenavadno.

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V TORKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike