Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

rb
rb
0 03.11.2019 09:57:04

DRZNA napoved, ki TRESE PREKMURJE. Kapetan ’ZAKURIL’ ozračje!

Aleš Cipot/Fotolens
Velika rivala še vedno v boju za pokalno lovoriko.

Pokalno tekmovanje na sončni strani Alp je v tej sezoni nekaj pomembnega, ob pogromu favoritov sta se v polfinale uvrstila kar dva drugoligaša, in sicer Radomlje ter nafta, prvoligaško čast branita Aluminij in Mura.

Lendavčani so bili na obeh tekmah boljši od razglašenega Rudarja. "V življenju mlade ekipe so takšni dosežki zelo pomembni. Lepo in dobro je, da smo toliko dosegli, a se moramo iz teh predstav predvsem učiti. Tako kot smo se učili iz porazov in napak, se moramo zdaj iz zmag. Moramo se osredotočiti na to, da bomo v daljšem časovnem obdobju na takšni kakovostni ravni, saj smo le tako lahko resnično uspešni," pravi trener Nafte Marian Sluka.

Na ravnici so se medtem kajpada razvnele strasti med navijači večnih rivalov; začele so se razprave o morebitnem polfinalnem spopadu med Muro in Nafto. Ali pa celo o finalnem … "Proti Muri vedno radi igramo. Nikogar ne podcenjujemo, a mislim, da sta napredovanje v finale in nato tudi zmaga v pokalnem tekmovanju zdaj povsem realna. Da, z mojo ekipo si želimo igrati proti Sobočanom. Če bo to v polfinalu ali finalu, naj odloči višja sila," je nadvse samozavesten kapetan naftašev Vedran Vinko, ki je s svojo napovedjo v Prekmurju kakopak še dodatno ’zakuril’ ozračje med navijači velikih tekmecev iz Murske Sobote in Lendave.

nafta jk
Jurij Kodrun

Članki iz rubrike