sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

nu
nu
0 21.10.2019 08:29:13

Trener Olimpije nasmejal VSE: Kaznovani Hadžić ima načrt, kako v GARDEROBO! Morda pa bom oblekel ...

Jurij Kodrun
Trener Olimpije je bil po visoki zmagi nad Rudarjem kakopak zelo zadovoljen.

Čeprav Safet Hadžić na prvi pogled deluje zelo resen in zadržan človek, vam bi lahko tisti, ki ga poznajo malce bolje, povedali, da se zna tudi nasmejati. In pošaliti. Tudi na svoj račun, če je treba. Pošalil se je tudi pred tekmo z Rudarjem, ko so ga novinarji – še preden so se prižgale kamere, mikrofoni in diktafoni – pobarali, kako se bo spopadel s prepovedjo vodenja Olimpije na treh tekmah.

"Morda pa bom oblekel kostum zmajčka, ki med tekmami zabava gledalce, in zamaskiran odšel v garderobo," je nasmejan pojasnil Hadžić. Čeprav je bilo jasno, da se šali, smo med tekmo vseeno pogledovali prav proti maskoti Olimpije. Zmajček je poskakoval sem in tja po tribunah, toda kostuma vendarle ni nosil Hadžić. Kaznovani trener Olimpije je sedel na VIP-tribuni, sprva se je še nervozno presedal sem in tja, toda zelo kmalu se je sprostil in brez pretiranih skrbi opazoval igro svoje ekipe.

Že dolgo, zelo zelo dolgo v Stožicah nismo videli tekmeca, ki bi bil tako nedorasel zmajem. Da, ti so imeli dober dan. Bili so razigrani in učinkoviti. To je treba priznati in Olimpiji je treba čestitati. Dovolj o premoči domačih nogometašev pove tudi podatek, da je glavni sodnik konec tekme zapiskal natanko takrat, ko se je iztekla 90. minuta. Čakal ni niti sekunde več, ni bilo nobene potrebe. Dovolj je bilo. Trener zmajev je bil po takšni predstavi kakopak zadovoljen, še enkrat se je v šaljivem slogu dotaknil kazni. "Ne, tokrat se mi res ni bilo treba preobleči v zmajčka," je bil Hadžić pričakovano dobro razpoložen po koncu tekme; prve od treh, na katerih ga ne bo na klopi Olimpije.

Članki iz rubrike