kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
14 20.10.2019 07:36:44

BOMBA! Zahović kot ŠAKAL kroži okrog Mandarića! Zaradi DENARNE KRIZE želi Olimpiji UKRASTI ...

Se v slovenskem nogometu obeta pestra zima?

Čeprav je klub v vse večjih finančnih težavah, Olimpija še vedno vodi na lestvici Prve lige Telekom Slovenije. Včeraj je s 6:0 razbila Rudar in dokazala, da premore ogromno kvalitetnih nogometašev, ki krizi navkljub igrajo dobro in nizajo dobre rezultate. Toda koliko časa bo trener Safet Hadžić še lahko računal na vse najboljše? Bi že pozimi lahko prišlo do razprodaje? In kakšna bo tukaj vloga  Zlatka Zahovića?!


Kot poroča časnik Dnevnik, naj bi športni direktor Maribora pozorno spremljal dogajanje v Ljubljani in bil že pripravljen na to, da se odzove, če bi se mu ponudila priložnost za to. Na kakšen način? Dnevnik piše: "Medtem Maribor za zmago v slovenski ligi igralcem razdeli 100.000 evrov, kar vpliva na psiho igralcev Olimpije, kjer so minili časi visokih plač, premij in bonusov. Konkurenca je že zaslutila, da bi lahko že pozimi, najpozneje pa poleti, pod ceno prišla do igralcev Olimpije. Po neuradnih informacijah so najboljši igralci Olimpije iz zvezne vrste zanimivi predvsem za Maribor."

Kaj več Dnevnik o tem, za koga naj bi se ogreli v Ljudskem vrtu, ne piše. In seveda se poraja tudi vprašanje, ali bi Zahović v svoji nameri sploh lahko uspel. Bi Olimpija kljub težavam koga od svojih najboljših dejansko bila pripravljena prodati Mariboru? Bomo videli. A očitno so pred nami tudi v tem pogledu sila zanimivi meseci.

Članki iz rubrike