Jan Zon van Dorsten Svet24.si

FOTO: Družina je devet let ginila v kleti. To je ...

horoskop_napoved_astrologija Svet24.si

Horoskop za četrtek, 17. oktobra

karma Svet24.si

Je karma res naša neizbežna usoda?

rudnik racman Svet24.si

FOTO: Kako so propadli mogotci reševali svoje ...

dreamstime_m_47152255 Odkrito.si

Preprosti jogijski gibi za vidno pomlajevanje ...

_MG_9830 Njena.si

To je 'zakuhala' Tanja Žagar

kmetija-2019 Njena.si

Grozljivo kričanje prestrašilo sosede slavne ...

jb
jb
3 05.10.2019 17:19:11

KRISTALNO JASNO: Safet Hadžić brez dilem glede NEJCA VIDMARJA

Grega Wernig
Čeprav se mu je na 138. večnem derbiju pripetila katastrofalna napaka, ki je Olimpijo stala vsaj točke, Nejc Vidmar zanjo ne bo plačal davka v smislu prisilnega počitka na klopi za rezerve. Safet Hadžić je poudaril, da Vidmarju še naprej povsem zaupa.

Po tekmi z Mariborom so bila mnenja navijačev Olimpije deljena. Nekateri so vztrajali, da bi moral Hadžić v golu preizkusiti tudi koga drugega, seveda pa so bili tudi takšni, ki so Vidmarju nemudoma stopili v bran. No, hkrati je res, da Olimpija prave zamenjave zanj sploh nima, hrbet mu krijeta le dva 19-letnika brez kakršnihkoli izkušenj. Ne glede na vse se Vidmarju ni treba bati za mesto v prvi enajsterici.

»Veste, kako je to v nogometu. Napake se dogajajo vsem. Niso prijetne, a so razumljive. Mogoče sem bil po derbiju malce oster, ker sem dobil občutek, da je bila pri Vidmarju napaka tudi posledica določene nonšalantnosti. Toda poudarjam: napake se dogajajo,« je uvodoma dejal trener ljubljanskega kluba in nadaljeval: »Nejc premore pravi karakter. Je tudi pravi profesionalec, zato ne vidim nikakršnih težav. Vem, da bo v Kranju spet pravi, vem, da bo že na naslednji tekmi spet dal vse od sebe. Kar se je zgodilo, se je zgodilo. Nisem bil zadovoljen, ampak gremo naprej. Ne dvomim, da bo Nejc še naprej to, kar je za nas že vse od začetka sezone: torej eden glavnih igralcev. Pa kapetan, ki si to zasluži biti. In seveda pravi vodja na igrišču.« Ni kaj, Vidmar bi si težko želel boljših besed svojega trenerja...

Članki iz rubrike