duhovna pot Dobra karma

Ko drugi mislijo, da ste umrli, ste v resnici ...

horoskop_napoved_astrologija Svet24.si

Horoskop za četrtek, 4. junija

matej lahovnik-pl Reporter.si

Poglejte, koliko so davkoplačevalce stali ...

andrej sisko stajerska varda bobo2 Svet24.si

Šiškova varda nadlegovala lastnika kampa

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ere Petra Vriska je konec

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

hauser Njena.si

Glasbenik v bolečinah: Hauser okreva po operaciji

jb
jb
3 05.10.2019 17:19:11

KRISTALNO JASNO: Safet Hadžić brez dilem glede NEJCA VIDMARJA

Grega Wernig
Čeprav se mu je na 138. večnem derbiju pripetila katastrofalna napaka, ki je Olimpijo stala vsaj točke, Nejc Vidmar zanjo ne bo plačal davka v smislu prisilnega počitka na klopi za rezerve. Safet Hadžić je poudaril, da Vidmarju še naprej povsem zaupa.

Po tekmi z Mariborom so bila mnenja navijačev Olimpije deljena. Nekateri so vztrajali, da bi moral Hadžić v golu preizkusiti tudi koga drugega, seveda pa so bili tudi takšni, ki so Vidmarju nemudoma stopili v bran. No, hkrati je res, da Olimpija prave zamenjave zanj sploh nima, hrbet mu krijeta le dva 19-letnika brez kakršnihkoli izkušenj. Ne glede na vse se Vidmarju ni treba bati za mesto v prvi enajsterici.

»Veste, kako je to v nogometu. Napake se dogajajo vsem. Niso prijetne, a so razumljive. Mogoče sem bil po derbiju malce oster, ker sem dobil občutek, da je bila pri Vidmarju napaka tudi posledica določene nonšalantnosti. Toda poudarjam: napake se dogajajo,« je uvodoma dejal trener ljubljanskega kluba in nadaljeval: »Nejc premore pravi karakter. Je tudi pravi profesionalec, zato ne vidim nikakršnih težav. Vem, da bo v Kranju spet pravi, vem, da bo že na naslednji tekmi spet dal vse od sebe. Kar se je zgodilo, se je zgodilo. Nisem bil zadovoljen, ampak gremo naprej. Ne dvomim, da bo Nejc še naprej to, kar je za nas že vse od začetka sezone: torej eden glavnih igralcev. Pa kapetan, ki si to zasluži biti. In seveda pravi vodja na igrišču.« Ni kaj, Vidmar bi si težko želel boljših besed svojega trenerja...

Članki iz rubrike