nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 25. februarja

janez jansa volitve 2018 pl11 Reporter.si

Andrej M. Poznič: Smrtni strah pred velikim ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Stojan Petrič je izgubil Karavanke, a dobil ...

1_jernej tozon 4 Njena.si

Jernej Tozon s svojo novo prijateljico

Nandi Uzelac Njena.si

Sanjski moški: Nandi po šovu odkrili tumor

nu
nu
13 01.10.2019 16:50:48

Zvezdnik Olimpije NEIZPROSNO UDARIL: Da smo derbi IZGUBILI zaradi VIDMARJA?! Mah, KRIVA je …

Jurij Kodrun
Luka Menalo pravi, da ni kriv Nejc Vidmar. "Krivi smo vsi," poudarja novopečeni zvezdnik Olimpije.

Epilog 138. večnega derbija še vedno odmeva. Maribor je sredi Ljubljane slavil s 4:2 in dosegel sila sladko zmago. Ta je bila še slajša, ker so jo gostje iz štajerske prestolnice dosegli z goloma v sodnikovem dodatku. Prvega je zakuhal Nejc Vidmar, kapetan Olimpije je v očeh mnogih glavni krivec za poraz. Toda njegov soigralec Luka Menalo se s tem ne strinja, čeprav je bil v svojem medijskem nastopu po derbiju kritičen, da bi bil težko bolj.

"Poraz nas zelo boli. Zelo, zelo. Še toliko bolj, ker resnično nismo odigrali tako, kot znamo in zmoremo. Tekma se še ni dobro začela, skorajda še nismo stopili na zelenico, pa smo že prejeli prvi gol. In potem takoj zatem še drugega. Pozitivno je, da potem nismo obupali, da smo verjeli in se borili. Nekako se nam je uspelo vrniti, potem pa … Potem se je zgodilo, kar se je zgodilo. Napaka pri tretjem golu je bila zgolj preslikava celotne tekme. Grešili smo od prve do zadnje minute. Počeli smo osnovnošolske napake. Napake, ki se nam sicer ne dogajajo. In napake, ki se nam na tako pomembni tekmi nikakor ne bi smele dogajati," je kolegom iz tiskane izdaje časnika EkipaSN razlagal s strani Dinama posojeni nogometaš iz Bosne in Hercegovine.

Menalo, ki je zabil prvi gol za zmaje na tokratni tekmi, je nadaljeval: "Vsi v ekipi moramo prevzeti odgovornost. Od prvega do zadnjega. Drži, ko prejmeš štiri zadetke, in to na tak način, bodo vsi najprej okrivili obrambo. Ampak daleč od tega, da so se napake dogajale le branilcem. Vsem nam so se. Vratarju, branilcem, vezistom, napadalcem. Vsem! V obrambi smo grešili, v vezni liniji premalo kreirali, v napadu bili premalo nevarni. Na trenutke se je zdelo, kot da nas sploh ni na tekmi. Prav zato nihče nima pravice, da bi bil jezen na kogarkoli. Da bi kogarkoli obsojal. Vsi se moramo pogledati v ogledalo! Vsak si mora pri sebi priznati, da je dal premalo. Preprosto premalo. Vsak mora začeti pri sebi. Zame velja enako. Kako naj kogarkoli kritiziram, če pa sem tudi jaz razočaral?! Če sem dal premalo. Če sem bil preslab. Mislim, da bi morali vsi razmišljati tako. Vsak mora najprej razčistiti pri sebi, nato pa s prstom kazati na drugega. Če je slednje sploh potrebno …"

menalo
Jurij Kodrun

Članki iz rubrike