Jan Zon van Dorsten Svet24.si

FOTO: Družina je devet let ginila v kleti. To je ...

horoskop_napoved_astrologija Svet24.si

Horoskop za četrtek, 17. oktobra

karma Svet24.si

Je karma res naša neizbežna usoda?

vodnjak Svet24.si

Podtalnica polna strupov: prebivalci lahko ...

indira ekić - tvoja video Odkrito.si

Indira dobila priložnost, da se vrne v najlepše ...

_MG_9830 Njena.si

To je 'zakuhala' Tanja Žagar

kmetija-2019 Njena.si

Grozljivo kričanje prestrašilo sosede slavne ...

nu
nu
0 01.10.2019 15:48:39

ODMEVNO razkritje! Nekdanji zmaj mami NI PUSTIL na derbi: Svetoval sem ji, naj ostane doma, da ne bi ...

Grega Wernig
Nemanja Mitrović postaja vse pomembnejši člen mariborske zasedbe. Izkazal se je tudi na zadnjem večnem derbiju v Stožicah, kjer je svojim soigralcem pomagal do zmage nad večno tekmico Olimpijo, po pričakovanjih pa so mu domači navijači pripravili vroč sprejem.

Vedel je, da se po tekmi vprašanjem o sprejemu ljubljanskih navijačev ne bo mogel izogniti. Med večnim derbijem so se na tribunah Stožic dogajale pač takšne stvari, da smo ga morali povprašati o žvižgih, žaljivem skandiranju, transparentu in celo obmetavanju z vodnimi baloni.

"Tukaj sem bil štiri leta, vendar sem profesionalec. Zdaj razmišljam samo o Mariboru, o treningih. Nimam zamere do nikogar, grem naprej. Zadeve, ki so se dogajale na tribunah, so sestavni del športa. Vse skupaj ni bilo pretirano. Tako je to v nogometu in nimam kaj. Nimam posebnega komentarja na vse to," je najprej dejal 26-letni, v Ljubljani rojeni osrednji branilec.

A pred derbijem popolnoma miren ni mogel biti, lastni mami je denimo odsvetoval prihod v Stožice. "Na tekmi sta bila moja žena in oče, mamo sem raje pustil doma z mojimi otroki. Rekel sem ji, da je boljše, da ostane doma. Ona je bolj občutljiva na take zadeve, zato sem ji svetoval, naj ostane doma, da ne bi poslušala teh stvari," je razkril Mitrović.

Članki iz rubrike