Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 01.10.2019 15:48:39

ODMEVNO razkritje! Nekdanji zmaj mami NI PUSTIL na derbi: Svetoval sem ji, naj ostane doma, da ne bi ...

Grega Wernig
Nemanja Mitrović postaja vse pomembnejši člen mariborske zasedbe. Izkazal se je tudi na zadnjem večnem derbiju v Stožicah, kjer je svojim soigralcem pomagal do zmage nad večno tekmico Olimpijo, po pričakovanjih pa so mu domači navijači pripravili vroč sprejem.

Vedel je, da se po tekmi vprašanjem o sprejemu ljubljanskih navijačev ne bo mogel izogniti. Med večnim derbijem so se na tribunah Stožic dogajale pač takšne stvari, da smo ga morali povprašati o žvižgih, žaljivem skandiranju, transparentu in celo obmetavanju z vodnimi baloni.


"Tukaj sem bil štiri leta, vendar sem profesionalec. Zdaj razmišljam samo o Mariboru, o treningih. Nimam zamere do nikogar, grem naprej. Zadeve, ki so se dogajale na tribunah, so sestavni del športa. Vse skupaj ni bilo pretirano. Tako je to v nogometu in nimam kaj. Nimam posebnega komentarja na vse to," je najprej dejal 26-letni, v Ljubljani rojeni osrednji branilec.

A pred derbijem popolnoma miren ni mogel biti, lastni mami je denimo odsvetoval prihod v Stožice. "Na tekmi sta bila moja žena in oče, mamo sem raje pustil doma z mojimi otroki. Rekel sem ji, da je boljše, da ostane doma. Ona je bolj občutljiva na take zadeve, zato sem ji svetoval, naj ostane doma, da ne bi poslušala teh stvari," je razkril Mitrović.

Članki iz rubrike