duhovna pot Dobra karma

Ko drugi mislijo, da ste umrli, ste v resnici ...

horoskop_napoved_astrologija Svet24.si

Horoskop za četrtek, 4. junija

orban jansa Reporter.si

Ogrske nočemo, Prekmurja ne damo: 100 let po ...

andrej sisko stajerska varda bobo2 Svet24.si

Šiškova varda nadlegovala lastnika kampa

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ere Petra Vriska je konec

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

Saša Einsiedler-18 Njena.si

Saša Einsiedler znova pod žarometi

nu
nu
1 19.09.2019 14:03:23

Pri Olimpijo preživljal PRAVO KALVARIJO, zdaj postal novi član TEKMECA zmajev v PLTS

Grega Wernig
Rudar ima novega branilca.

K Olimpiji ga je pripeljal Nenad Protega, prišel je kot mladi reprezentant Slovenije in tudi kot branilec, ki precej obeta. Toda Leo Ejup je v Ljubljani preživljal pravo kalvarijo. Član kluba iz slovenske prestolnice je bil od poletja 2016 dalje, ko je prišel iz novomeške Krke, ko mu je po koncu pretekle sezone potekla pogodba, je imel v statistiko pri Olimpiji vpisanih – nič nastopov! Da, prav ste prebrali, v treh letih za zmaje ni zaigral niti enkrat. Vmes je bil posojen Radomljam in Krškemu, vmes je bil tudi poškodovan, zdaj pa ima končno novega delodajalca.

ejup
nkolimpija.si

Petindvajsetletnik bo kariero nadaljeval pri klubu iz Prve lige Telekom Slovenije, danes je namreč uradno postal novi član Rudarja iz Velenja. Zanimivo, prav slednji bo danes nasprotnik Olimpije v pokalu, toda Ejup še ne bo igral, saj ga Nogometna zveza Slovenije še ni registrirala kot novega člana Rudarja.

"Ko sem dobil klic uprave Rudarja, če bi prišel v Velenje, nisem okleval niti minute. Rudar je klub in ime, ki v Sloveniji nekaj pomeni in vsi se zavedamo, da ne spada na to mesto na lestvici. Soigralci so me lepo sprejeli in verjamem, da se bomo v prihajajočih tekmah veselili novih pozitivnih rezultatov," je ob prihodu na stadion Ob jezeru povedal Ejup.

leoejup
NK Rudar

Članki iz rubrike