Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
17 19.09.2019 09:29:26

V Mariboru VRE, navijačem PREKIPELO: Pozivi vse glasnejši in ostri, tako so se lotili tudi ZAHOVIĆA!

Grega Wernig
Navijači Maribora so zelo jasni, pozivi pa vse glasnejši.

Darko Milanič je v zadnjih letih z Mariborom zabeležil kar nekaj odmevnih uspehov, v letošnji sezoni pa mu ne gre prav nič po načrtih. Maribor je iz Evrope izpadel v kvalifikacijah, v državnem prvenstvu se po katastrofalnem začetku počasi pobira, včeraj pa je senzacionalno izpadel v slovenskem pokalu. Na Bonifiki je bil boljši drugoligaš.

Letos je primorski strateg enkrat že ponudil odstop, po tekmi s Koprom pa je bil zelo jasen in dejal, da tega zdaj ne bo storil. A navijačem je prekipelo, pozivi k njegovemu odstopu pa spet zelo glasni in ostri. Takšnih in drugačnih komentarjev na družabnih omrežjih ne manjka, privrženci Maribora so povedali svoje, tisti, ki vse skupaj ne vidijo tako negativno, so v manjšini. Nekaj komentarjev jeznih navijačev vam ponujamo v spodnjih vrsticah ...

"Ne razumem zakaj se tekma ni začela z najboljšo sestavo ekipe..kaj so res tako podcenjevali koper,saj pa se ve da bi vsaka ekipa v slo rada skalpirala maribor."

"Trener mora odstopiti oz. sedaj bi moral odstopiti sam. Če še ga naprej misli podpirati Zahovič pa lahko gre tudi on. Igrali so brez volje in podcenjevali nasprotnika. Takšnih blamaž je v letošnji sezoni bilo preveč."

"Kaj je ribič naredil iz dobre ekipe??? Skupino brezglavih dobro plačanih sprehajalcev po igrišču!!!"


"Že tako preplačani "lenuhi"so dobili še stimulacijo za meglo na igrišču.Krivci so vsi,pa itak trener in nenazadnje,vsi v klubu,ki podpirajo tako sr..mislim,stanje !!!Ljudje pa delajo ko živine za 500 evrov,pa Vam še prinesejo za ogled nečesa ???ker včasih je bila igra za gledat,zdaj pa..."

"Rezultati vse povedo kam spada Maribor.. Žalostno.."

"Če Zahovič noče sprejet nujni odstop Milaniča, potem naj spakira tudi on, ker očitno se že oba delata norca iz NK Maribor. In tudi nekatere igralce je lahko sram, da se imajo za nogometaša. Nujna zamenjava trenerja in nekaterih igralcev iz prvega moštva."

"Ribič naj ostane kar doli na obali, naj se niti ne vrača v Maribor ..."

"Glavno da ste "vsi skupaj eno". drugo leto bo boljše."

"Mi mormo nujno trenera menjat ker mi mamo kader ki bi lahko trgal... samo povezat ga milanič tu več nazna... #milaničaut"

Značke: maribor, milanič

Članki iz rubrike