favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 05.09.2019 09:33:30

Domžale predstavile NOVEGA TRENERJA: Zdaj ni več nobenih dvomov, NAD KRIZO z znanim imenom!

alesfevzer.com
Domžale imajo novega trenerja.

Andrej Razdrh je novi trener Domžale. Doslej je vodil moštvo NK Tabor Sežane, ki se po uvodnih osmih kolih državnega prvenstva nahaja na 6. mestu prvoligaške razpredelnice.

V Ljubljani rojeni 42-letni strokovnjak se je s sedaj že bivšim delodajalcem med elito uvrstil ob koncu pretekle sezone, ko je v dodatnih kvalifikacijah izločil štirikratnega državnega prvaka Gorico.

Po predčasnem zaključku igralske kariere, v kateri je branil barve Svobode, Primorja, kranjskega Triglava, med sezono 1999/00 pa tudi Domžal, je Razdrh trenersko pot začel pri Olimpiji. Moštvo iz prestolnice je na 48 tekmah vodil med letoma 2013 in 2014, kasneje je opravljal tudi vlogo mladinskega trenerja in vodje nogometne šole.



Leta 2018 je Razdrh sedel na klop tedanjega drugoligaša NK Tabor Sežane, Kraševce pa je med najboljših deset v Sloveniji popeljal že po prvi sezoni nastopanja v 2. SNL, ki jo je s 63. točkami končal na drugem mestu.

Sledile so dodatne kvalifikacije z Gorico, po zmagi z 2-1 na prvi tekmi in remiju brez zadetkov na povratnem srečanju, je Andrej Razdrh prišel do zgodovinskega uspeha in preboja v Prvo ligo.

V moštvo Domžal se nemudoma seli skupaj s svojim tesnim sodelavcem Darkom Karapetrovićem, ki bo tudi v rumeni družini opravljal vlogo prvega pomočnika trenerja.

Značke: razdrh, domžale

Članki iz rubrike