Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
3 04.09.2019 16:51:23

ODMEVNA NAPOVED novega Hadžićevega aduta: Pokazali so VELIKE AMBICIJE, da bi Olimpija v tej sezoni ...

Jurij Kodrun/M24.si
Bojan Knežević je novi član Olimpije.

Lovili so ga od začetka poletnega prestopnega roka dalje, tik pred koncem so ga končno ujeli. Da bo Bojan Knežević kariero nadaljeval v Ljubljani, je že znano dejstvo. Že pred dnevi smo potrdili, da je posel zaključen, včeraj ga je za Olimpijo registrirala Nogometna zveza Slovenije, danes so se končno oglasili tudi zmaji. In sporočili že znano: Knežević je novi član Olimpije, Dinamo ga je posodil do konca sezone.


Vezist, ki šteje 22 let, ne skriva zadovoljstva, ker je prišel v Olimpijo, njegove ambicije so sila visoke. "Prvi vtisi so odlični. Z nekaterimi soigralci sem igral že prej v Dinamu, z ostalimi pa sem se hitro spoznal. Vsi člani ekipe so pokazali ambicije, da osvojimo naslov v državnem prvenstvu in pokalu. To so naši cilji, za katere se bomo skupaj borili," je za uradno spletno stran Olimpije povedal Hrvat in dodal: "Kot igralcu mi je všeč, ko ekipa igra napadalno, ima veliko posest žoge in ko smo mi tisti, ki si ustvarjamo veliko priložnosti in dominiramo. Tako je bilo že pri Dinamu in upam, da bo tako tudi tukaj, saj mi to odgovarja."

Kneževića sta v prestop prepričala tudi Luka Menalo in Endri Cekici, stara znanca iz Dinama: "Govoril sem z obema in ju vprašal za mnenje, oba sta mi povedala same pozitivne stvari, tako da odločitev ni bila težka."

Članki iz rubrike