20240418_125151 Svet24.si

Ugledni voditelj Deutsche Welle o dvigu skrajne ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1694618501-img-8801-purg-1694618444412 Necenzurirano

19 kirurgov pisalo ministrici, naj ustavi načrte ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Pik je nekoliko bolj boleč od domačega sršena .. Odkrito.si

Invazija azijskih sršenov v Evropi

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
7 31.08.2019 07:48:44

Se Milan Mandarić POSLAVLJA od Olimpije: Pojavil se je TA ČLOVEK ...

alesfevzer.com
V zadnjem času se zelo veliko govori o tem, da bi Milan Mandarić lahko zapustil Olimpijo.

Pojavilo se je kar nekaj govoric o morebitnih kupcih, o ljudeh, ki so od njega pripravljeni odkupiti klub. Najresneje se je omenjalo ime Gabrieleja Nardina, a je zadeva na koncu padla v vodo.


V intervjuju za Planet je Milan Mandarić vendarle razkril nekatere podrobnosti v povezavi z omenjenimi govoricami, ki bi pripeljale do njegovega odhoda iz kluba. "Na začetku leta sem rekel, da bi se moja misija lahko končala. Tako mislim še danes. A ni lahko. O Nardinu ne želim veliko govoriti. Svoje sem povedal. Nekateri mediji, ki potrebujejo samo trače, so izzvali dodatne zgodbe. A o tem ne želim govoriti. Pojavil se je ta človek. Imel je željo. Dali smo mu priložnost, da pregleda naše poslovanje, da opravi svoje. Pokazali smo, da smo pripravljeni najti človeka, ki bo nadaljeval moje delo in dal Olimpiji sredstva, ki jih potrebuje. Tega Nardin ni pokazal. In dialog se je končal. Vse drugo je bilo samo zavajanje javnosti. Ni lahko najti človeka, ki bo imel vse, kar potrebuje Olimpija: denar, entuziazem, energijo in tudi izkušnje. Rad bi našel nekoga, ki bi dal vsaj del tega, kar sem dal jaz. Pogovarjal sem se z nekaj ljudmi. Nekaj pogovorov še ni končanih. A s tem vas ne bom utrujal, vam dajal nekakšne polvesti. Ko bo kaj konkretnega, vam bomo sporočili. Brez ugibanj," je o omenjeni temi povedal prvi mož Olimpije.

Kaj pa to pomeni za Mandarićevo prihodnost v zmajevem gnezdu? Bo ostal do konca sezone, če zdaj ne najde kupca? "Težko rečem. Morda najdem koga čez teden dni, čez mesec dni, mogoče ga ne najdem čez leto dni, čez dve leti. Dokler ne najdem pravega človeka, ne bom zapustil Olimpije. Vanjo sem veliko vložil. Nisem dal samo svojega denarja, dal sem sebe, svoj entuziazem, svoje zdravje, energijo. To sem dajal štiri leta in pol," je za Planet še povedal ameriški poslovnež srbskih korenin.

Članki iz rubrike