Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
29.08.2019 08:50:49
Deli članek:

350.000 EVROV za zvezdnika OLIMPIJE! Kako se bo odzval MILAN MANDARIĆ?

Martin Metelko

Zadnji dnevi prestopnega roka bi utegnili biti v Ljubljani nadvse zanimivi.

Negotovost glede nadaljnje usode Milana Mandarića na predsedniškem položaju Olimpije se nadaljuje in ji – vsaj za zdaj – ni videti konca. Tako zelo želenih vlagateljev ni na obzorju. Zgodba z Gabrielejem Nardinom v glavni vlogi je propadla, namesto sodelovanja so se začela obtoževanja, nemški investitorji menda prav tako naj ne bi bili pretirano resni. In morda je tudi takšno stanje duha vplivalo na to, da zmaji na dveh zaporednih tekmah niso okusili slasti zmage. "Poskušamo se odmakniti od tega, se izolirati. Ampak povsem razumljivo je, da igralce zanima, kaj se dogaja, kaj se bo zgodilo. To je normalen človeški odziv," je po derbiju z Muro med drugim povedal Safet Hadžić in poudaril, da komaj čaka, da se bo prestopni rok zaključil.

Potrpeti bo moral še nekaj dni, vsekakor pa se lahko zgodi, da bo v tem času ostal brez nekaterih igralcev, v to skupino spada tudi Stefan Savić. Izvedeli smo, da bi se utegnil vrniti v domovino. Za njegove usluge se zanima dunajski Rapid, kjer naloge športnega direktorja opravlja Zoran Barišić, ki sposobnosti svojega nekdanjega varovanca kakopak odlično pozna. Zeleno-beli iz avstrijske prestolnico so v Stožice menda že poslali ponudbo, za napadalno usmerjenega vezista pa naj bi bili pripravljeni odšteti 350 tisoč evrov odškodnine …
A to še ni vse. Bojda se je oglasil tudi Salzburg, kjer je Stefan Savić že igral, a tokrat naj bi vabilo iz Mozartovega mesta priromalo z namenom, da bi okrepil tamkajšnjo drugo ekipo. Oziroma mlado zasedbo Lieferinga, ki tekmuje v drugem kakovostnem razredu tekmovanja in potrebuje nekaj izkušenj. V primeru uresničitve takšnega scenarija bi se pridružil velikemu slovenskemu upu Benjaminu Šešku.