boštjan-močnik 2 Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko...

pgd-križe, pgd-tržič, požar-sebenje Svet24.si

Foto: Zagorela hiša v občini Tržič

1715284723-172a1607-1715284697348 Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

meghan-markle-naj-bi-za-svoje-storitve-računala-ogromno Odkrito.si

“Meghan Markle je pohlepna!”

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
4 29.08.2019 07:21:43

Kdaj in za koliko DENARJA bo Nemanja MITROVIĆ oblekel vijoličasti dres?! Tu so VSE PODROBNOSTI!

Grega Wernig
Drevi bo Saša Ivković še zadnjič oblekel vijoličasti dres, po tekmi z Ludogorcem pa se bo poslovil od Maribora in mariborskih navijačev; v Ljudskem vrtu kakopak upajo, da se bo to zgodilo med velikim slavjem ob uvrstitvi v skupinski del lige Europa.

Srbski branilec s hrvaškim potnim listom se bo preselil v Združene arabske emirate, kjer bo kariero nadaljeval v moštvu Baniyas, ki ga s klopi vodi nemški strokovnjak Winfried Schäfer. Aktualni prvaki bodo na račun odškodnine zaslužili 1,5 milijona evrov, z bonusi iz pogodbe pa se jim obeta še dodatnih 300 tisočakov. Poleg tega ni skrivnost, da bo pomembnega člena ekipe nasledil Nemanja Mitrović, ki s svojim statusom pri Jagiellonii ni zadovoljen in je vztrajal pri odhodu.
Pisali smo, da so Poljaki zahtevali 150 tisoč evrov nadomestila, toda vmes so spremenili ceno.Potem ko so Štajerci prodali Sašo Ivkovića, so sešteli ena in ena ter zahtevali več, menda okrog 300 tisoč evrov, in slišati je bilo namigovanja, da bi se prestop naposled lahko sfižil. A se ni. Po naših informacijah je Zlatko Zahović pozorno prisluhnil želji predstavnikov Jagiellonie in včeraj popoldne dosegel (do)končni dogovor. To navsezadnje razkriva tudi namig iz zanesljivega vira, da je Nemanja Mitrović že spakiral kovčke in se vrnil v domovino. Danes naj bi s tribune pod Kalvarijo že spodbujal bodoče soigralce, pogodbo pa bo bržčas podpisal jutri.

Članki iz rubrike