nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

8bc81a5187af8fa9da5efc0dbcdc8de1 Svet24.si

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih ...

pahor jansa bobo1 Reporter.si

Pustna povorka pri Pahorju: bodo vodje poslanskih ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To so poslovneži, ki se rešujejo milijonskih ...

Domen Kumer Njena.si

Zaradi Domna Kumra jokala kot dež

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

nu
nu
9 21.08.2019 11:24:31

Vrag je ODNESEL ŠALO: Darko Milanič ne skriva, kaj naslednji evropski tekmi pomenita zanj in za MARIBOR

Martin Metelko
Slovenski nogometni prvak Maribor je izpadel iz kvalifikacij za ligo prvakov proti Rosenborgu, zdaj pa ga čaka nadaljevanje evropske sezone v zadnjem krogu kvalifikacij za evropsko ligo, kjer mu bo nasproti stal Ludogorec iz Razgrada. V Bolgarijo je odpotovalo 22 nogometašev, ekipi se je priključil tudi Aleks Pihler, ki je okreval po poškodbi.

"Dober izid na prvi tekmi bi bil za nas vsak rezultat, ki bi nam na povratni tekmi omogočil napredovanje. Treba bo pokazati vse, kar znamo. Treba bo dobro napadati, dobro braniti in pokazati srce ter biti mentalno skozi celotno srečanje dober," opozarja trener Maribora Darko Milanič in dodaja: "V vseh teh fazah moramo biti izredno dobri. V tej fazi tekmovanja je jasno, da so moštva zelo kakovostna. Moramo iskati svojo priložnost, predvsem pa verjeti, da lahko kaj naredimo."

"Kot vidim fante, so polni pričakovanja in želje za jutrišnjo tekmo, ter seveda tudi za čez teden dni," je poudaril mariborski strateg in priznal, da imajo fantje še nekaj težav to sezono, a je prepričan, da moštvo ne potrebuje veliko, da se mu odpre.Milanič še meni, da bo dobro branjenje celotne ekipe, ne le v fazi obrambe, ključ do uspeha: "V nobenem trenutku ne bomo pozabili, kaj je naše delo. S tema dvema tekmama se lahko naša sezona usmeri v želeno smer."

Članki iz rubrike