moška Dobra karma

Zgodba iz parka, ki morda tudi vam spremeni pogled...

doris Zorman Svet24.si

33-letna Doris je izginila!

alenka-bratušek Reporter.si

Čestitamo in pozdravljamo! Danes slavi Alenka ...

trgovina, sofija, maska Svet24.si

Infektologinja Bojana Beović o tem, zakaj je ...

janez-jansa-in-bojan-pograjc-pred-tremi-desetletji-uspesna-v-triglavski-steni-01 Necenzurirano

Janša želi na čelu vojske svojega prijatelja. ...

jelena karleuša Odkrito.si

Jelena Karleuša - Jo je mož res surovo pretepel?!

nikolina 2 Njena.si

Nikolina po poroki: 'Nisi zame, nehaj se truditi!'...

nu
nu
3 20.08.2019 18:50:35

Bi nas moralo kaj skrbeti? Zahović in Gajser po vrnitvi iz Bolgarije razkrivata: Moramo storiti vse, da bomo ...

Grega Wernig
Zlatko Zahović in pomočnik trenerja Maribora Saša Gajser sta si naslednjega tekmeca Maribora ogledala tudi v živo.

Maribor bo po novem neuspehu v domačem prvenstvu vtis skušal popraviti na evropskem prizorišču, naslednjega tekmeca pa ne gre jemati z levo roko. Serijski bolgarski prvak ima prav tako bogate izkušnje iz Evrope, zadnjo tekmo Ludogorca pa sta si v živo ogledala tudi športni direktor Maribora Zlatko Zahović in pomočnik trenerja Saša Gajser.

"Ogled tekme je potrdil dosedanja spoznanja, predvsem o tem, da gre za moštvo, ki ima izredno individualno kvaliteto v napadu. S posamezniki, ki jih odlikujejo hitrost, sposobnost preigravanja, nepredvidljivost, raznovrstnost. To je njihova stalnica že vrsto let, kar dokazujejo rezultati, 8 zaporednih naslovov prvaka in 5 uvrstitev v skupinski del evropskih tekmovanj," pravi Saša Gajser o uspešnem projektu z vzhoda Evrope, ki bo s številnimi tujci iz Brazilije, Senegala, Konga, Izraela, Romunije in Poljske popolno nasprotje glede na skandinavski slog."Če jih primerjamo z našimi prejšnjimi nasprotniki v kvalifikacijah, so drugačni, že zaradi prej naštetih značilnosti igralcev. So pa drugačni tudi po načinu branjenja od dosedanjih treh tekmecev. Čaka nas zahteven izziv, zato moramo storiti vse, da bomo videli Maribor, ki bo v dveh tekmah pokazal vse, kar nas je krasilo v prejšnjih letih, ko smo igrali v ligi prvakov in ligi Europa. Sposobni smo tekmecem izničiti njihove glavne prednosti, potrebujemo pa odlično predstavo v Bolgariji in potem gremo s pomočjo navijačev na povratni tekmi v boj za novo izjemno vijol’čno zgodbo," je za uradno spletno stran Maribora še povedal Gajser.

Mariborčani odpotujejo v Bolgarijo v sredo zjutraj z mariborskega letališča, termin tekme v četrtek je 19:30 po slovenskem času (20:30 po lokalnem).

Članki iz rubrike