stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
14 17.08.2019 22:49:32

Po mariborskem porazu - MILANIČ razložil, zakaj je PERIČIĆ delal take napake

alesfevzer.com
Vijoličasti so v Celju doživeli boleč poraz. V prvenstvu že ogromno zaostajajo in, če bo Olimpija zmagala v Kidričevem, bo njihov zaostanek po šestih krogih že neverjetnih 10 točk.

Po tekmi je bil trener Celjanov Dušan Kosić sicer zelo zadovoljen, a je takole ocenil srečanje: "Rad bi povedal, da je Maribor odigral zelo dobro tekmo in si je verjetno zasluzil več, kot je dobil. To je treba reči. Zmagali smo s srečo, s kar nekaj sreče, izkoristili smo tistih nekaj prehodov. Za nas je bilo lažje - Maribor je vodil igro, ob tem pa je bil utrujen. Želim jim, da bi se pobrali za tekmo v Bolgariji, kajti tam igrajo za slovenski nogomet. Upam, da jim ta poraz ne bo onemogočil uspeha v Evropi."

Strateg vijoličastih Darko Milanič pa je najprej dokaj realno ocenil poraz v Celju: "Sami smo peljali tekmo v to smer z velikimi individualnimi napakami. Od prvega gola, prek zapravljene 11-metrovke do tega, da smo si treji gol zabili sami. Če narediš toliko individualnih napak, grobih napak, ne mores pričakovati pozitivnega rezultata."
Nato pa se je dotaknil še katastrofalne predstave branilca Špira Peričića. "Problem je, da imamo Špira tukaj kratek čas. Uletel je v to dvanajsto tekmo in vidi se, da ima tukaj težave. Na žalost imamo toliko poškodovanih igralcev, da nam ne preostane drugega, kot da mu dam nekaj počitka, potem pa ga spet dam igrat. In se dogajajo take napake, kot ste videli."

Značke: celje, maribor

Članki iz rubrike