denar2 Dobra karma

Koliko denarja imamo, odloča matrica našega imena

Anika Horvat Svet24.si

Anika res že drugič v pričakovanju?

POL2020423GIL2622zt Reporter.si

Patološka janšofobija na eni in odrešenjsko ...

aleksandra sadowska Svet24.si

FOTO: Želela je črne, zdaj je oslepela

33237601_10215838954103822_4379490890880647168_n_0 Necenzurirano

Novi poslanci: "udbovec", strokovnjak za zvonove, ...

chang (3) Njena.si

Špela Grošelj je bila kar naenkrat videti drugače

hana rodić3 Njena.si

Hana razkriva: Šov v hiši s pomočjo alkohola?

nu
nu
2 14.08.2019 19:05:33

PRESENEČENI? Pojasnilo o Luki Menalu, ki BOŽA DUŠO, hkrati pa BOLI KOT HUDIČ! Poznam ga že dlje časa ...

Jurij Kodrun
Da dober glas seže v deveto vas, je jasno. Da je glas o dobrih igrah Luke Menala v Sloveniji že prišel do Bosne in Hercegovine, ne preseneča.

"Luka Menalo v odlični formi!" je zapisal eden od tamkajšnjih medijev, drugi je dodal: "Sijajni Menalo Olimpiji priigral novo zmago." O tem, kako v BiH spremljajo in dojemajo novopečenega zvezdnika Olimpije, smo pokramljali z Arminom Pašićem, novinarjem spletne strani SportSport.ba.

"Njegove dobre igre v dresu Olimpije za nikogar ne predstavljajo prevelikega presenečenja. Ko je igral še za Široki Brijeg, je bil izbran za najboljšega mladega nogometaša BiH, takrat si je ustvaril status nogometaša, ki je še kako zanimiv za javnost. Prestop v Dinamo je bil za vse logična posledica njegovih iger v BiH. Čeprav je še mlad, vedno znova dokazuje, da ima od boga dan talent. Večina v BiH je prepričana, da je pred njim izjemno svetla prihodnost. Tehnično je dober, ima kakovosten udarec, zabija gole, podaja, ker ni sebičen. Navijači Olimpije so že dojeli, da s svojo igro ustvarja ogromno priložnosti za soigralce. Koliko je vreden, ne nazadnje govorijo besede selektorja Roberta Prosinečkega, ki ga je pred časom označil za svetlo prihodnost nogometa v BiH. In če to reče Prosinečki … Prepričan sem, da bo kmalu spet vpoklican v izbrano vrsto, če bo v Olimpiji nadaljeval takšne igre. Prosinečki podrobno spremlja dogajanje v Sloveniji,"
 se je razgovoril Pašić in dodal: "Menalova dodana vrednost je tudi njegova osebnost. Poznam ga že dlje časa in od nekdaj je izstopal zaradi svoje skromnosti, poštenosti in stoodstotno profesionalnega odnosa do nogometa. Popolnoma je osredotočen na vsak trening, vsako tekmo. To se vidi tudi pri Olimpiji, ki bo, pa naj mi navijači zmajev oprostijo, po mojem mnenju zanj le vmesna postaja v njegovi karieri. Toda bodite brez skrbi: dokler bo v Ljubljani, bo naredil vse za Olimpijo. Takšen pač je.«

Značke: menalo, olimpija, luka

Članki iz rubrike