natalia in charlie Odkrito.si

Ko pred kamerami preskakujejo ljubezenske iskrice ...

slape, prometna nesreča Svet24.si

VIDEO: Takšno razdejanje je povzročil pobegli ...

plesen Svet24.si

To se zgodi, če živiš v toksičnem okolju!

bernard brscic norma korosec bobo Svet24.si

Ljubezen na desnici: med Bernardom Brščičem in ...

miro cerar dopust 1 Svet24.si

Miro Cerar se je javil z letošnjega dopusta

SIT2018_polfinale1_fotoMiroMajcen-162 Njena.si

Ana Klašnja kar zgoraj brez

rebeka dremelj Njena.si

Rebeka Dremelj ogorčena nad egoistično družbo

rb
rb
0 14.08.2019 16:33:39

Tega o prestopu zvezdnika Domžal NISTE VEDELI: Belgijci navdušeni, Jamajčan zavrnil 'napad' FRANCOZOV!

Dvomov že nekaj dni ni bilo, medtem je Shamar Nicholson tudi uradno postal nekdanji napadalec Domžal. Kariero bo nadaljeval v dresu Charleroija, po opravljenih zdravniških pregledih je točno ob 15. uri z belgijskim prvoligašem podpisal štiriletno pogodbo.

»Shamar je pri nas preživel lepo obdobje, v katerem se je privadil na evropski slog nogometa in življenja, obenem pa izjemno napredoval. Odlične predstave tako na zlatem pokalu kot tudi naših evropskih tekmah so privedle do velikega zanimanja zanj. Prejeli smo številne ponudbe, na koncu pa smo se skupaj z igralcem odločili za odhod v Belgijo. Z vsakim prestopom premikamo mejnike tudi z višino odškodnine, s katero smo izjemno zadovoljni, saj je bil to tudi predpogoj, da smo se v tem trenutku odločili za prodajo. Nicholsonu se zahvaljujemo za izjemne nastope in odnos do našega dresa, v prihodnje mu želimo veliko uspehov, vedno pa bo njegov evropski drugi dom v Domžalah,« se je odzval športni direktor dvakratnih slovenskih prvakov Matej Oražem.

Časnik Le Soir je poročal, da naj bi bila vrednost prestopa 1,4 milijona evrov, hkrati menda Domžalčanom pripada 10-odstotni delež od naslednje prodaje. Ob tem pa so belgijski mediji pohvalili 22-letnega jamajškega reprezentanta, ker je bil mož beseda. Držal je obljubo, ki jo je dal vodilnim možem Charleroija, čeprav ga je vmes 'napadel' tudi Monaco, ki ga je sicer želel najprej posoditi v Cercle Brugge, po naših informacijah pa sta bila v 'finalnem izboru' še Rosenborg in Vitoria Guimaraes.

Članki iz rubrike