Mario Pavlović Odkrito.si

»Po 40 letih se počutim kot zmagovalec!«

robert roškar Svet24.si

Takšnih vprašanj od voditelja ni pričakoval nihče

angel Svet24.si

Za sodelovanje z angeli obstaja tudi nekaj pravil

predlog pokrajin Svet24.si

Past načrtovane ustanovitve regij: razbohotenje ...

maja Šuput Svet24.si

FOTO: Hrvaška pevka z nogo soprogu držala ...

jani pavec 1 Njena.si

Jani Pavec spet postal očka

filip flisar Njena.si

Tako velika je že hči Filipa Flisarja

nu
nu
1 14.08.2019 15:03:10

Največji transfer v ZGODOVINI KLUBA! Prvi strelec slovenske lige odšel v Nemčijo in sporočil: Zahvala gre predvsem ...

World in motion
Zdaj ni več nobenih dvomov, eden od treh najboljših strelcev slovenske lige ima nov klub.

Luka Štor je sezono začel sijajno. V prvih petih krogih je zadel štirikrat in si z Antejem Vukušićem in Senijadom Ibričićem deli sam vrh lestvice najboljših strelcev. A tega izkupička v nadaljevanju sezone ne bo izboljšal, saj zapušča vrste Aluminija. Njegova naslednja destinacija je Nemčija, kjer bo okrepil člana 2. nemške lige Dynamo Dresden.

Luka Štor se je ob prestopu posebej zahvalil soigralcem, ki jim je prek uradne strani slovenskega prvoligaša zaželel: "Za vedno bom hvaležen Nogometnemu klubu Aluminij, ki mi je dal priložnost, da sem lahko zaigral in občutil Prvo Ligo. Rad bi se zahvalil vsem trenerjem tako Oliverju Bogatinovu kot Slobodanu Gruborju, da so verjeli vame. Predvsem pa gre zahvala vsem dosedanjim soigralcem, ki so mi pomagali, da sem sploh dobil to priložnost za prestop, želim jim čim uspešnejšo sezono.""Gre za največji transfer v zgodovini kluba, zraven tekmovalnih rezultatov postajamo vedno bolj zanimivi za igralce, ki želijo napredovati in jim naš klub predstavlja odskočno desko za prestop v drugi klub," pa je po prestopu Štora poudaril direktor Nogometnega kluba Aluminij Borut Arlič.

Nogmoetašev novi klub iz Nemčije je na spletni strani zapisal, da bo Štor član tega moštva do junija 2023. Nemci so zamolčali finančne podrobnosti, so pa zapisali, da bo imel v njihovem moštvu Štor dres s številko 37, že danes pa bo prvič treniral z novimi soigralci.

Značke: štor, aluminij, dresden

Članki iz rubrike