Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.08.2019 10:51:08
Deli članek:

MISTERIJ v Murski Soboti! Pripravljen NAPAD na Špira Peričića, potem pa se je ZGODILO TOLE!

Grega Wernig

Prvič po prestopu v Maribor je Špiro Peričić zaigral v Murski Soboti.

Hrvaški branilec Špiro Peričić je bil eden od ključnih članov obrambne vrste Mure, bil je ljubljenec navijačev v Prekmurju, saj je s svojim garanjem v obrambi bistveno pripomogel k odličnim rezultatomn Mure v minuli sezoni. 

Bil je tik pred podaljšanjem pogodbe z Muro, nato pa so navijači na prekmurski ravnici doživeli šok - Peričić si je premislil, namesto podaljšanja pogodbe se je še med sezono odločil za prestop k Mariboru. Toda to še ni bilo vse, da bi bila zadeva v očeh navijačev Mure še bolj kontroverzna in boleča, se je vse skupaj zgodilo tik pred odločilno povratno tekmo polfinala pokala med Muro in Mariborom. 

Peričić je tako v očeh marsikaterega navijača Mure postal veliki izdajalec, čeprav je tik pred svojim prvim gostovanjem v Murski Soboti zagotavljal, da se je z Muro in ljudmi okrog kluba razšel zelo korektno. Med tekmo smo lahko tako slišali nekaj vzklikov 'je*i se, Špiro' po naših informacijah so imeli Black Gringosi za branilca Maribora ob vrnitvi v Fazanerijo pripravljen transparent z odmevnim sporočilom, a so si v zadnjem hipu premislili in so izobesili samo transparent, namenjen Violam. Zaenkrat pa še ni jasno, kaj točno je pisalo na transparentu in zakaj so si premislili.