nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Gorski zdravnik Revija Stop

»Dr. Gruberja so Slovenci vzeli za svojega«

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

jb
jb
2 01.08.2019 10:46:28

EVFORIJA v Ljubljani! Vstopnice GREDO ZA MED, Olimpija jih je prodala že več, kot je bilo NA DERBIJU ljudi!

Jurij Kodrun
Nocoj se v Ljubljani obeta nogometni spektakel.

Maribor je navdušil Slovenijo z dramatičnem prebojem v tretji krog kvalifikacij za ligo prvakov, prava nogometna evforija pa vlada tudi v Ljubljani. V prestolnici se bo v kvalifikacijah za ligo Europa nocoj Olimpija pomerila z Malatyasporom, s katerim se je pred tednom dni v Turčiji razšla z remijem 2:2. Zmaji so na gostovanju postregli z dobro predstavo, ki so jo še nadgradili z neodločenim rezultatom na večnem derbiju, na katerem so ostali neporaženi, čeprav je imel Maribor kar 75 minut igralca več. Vse skupaj je očitno končno prebudilo v nogometnem smislu vse prevečkrat zaspane Ljubljančane. Vstopnice na tekmo, ki bo nocoj ob 20. uri, se namreč prodajajo kot za med!


Če je bilo v torek prodanih 3500 vstopnic, je zdaj po informacijah, ki smo jih ravnokar prejeli, številka narasla že skoraj na 7000! Vstopnice se kakopak prodajajo tudi danes, v Stožicah se bodo blagajne odprle ob 18. uri. Se zna zgoditi, da bomo priča celo rekordnemu evropskemu obisku v Ljubljani. Največ jih je bilo leta 2011, ko si je tekmo med Olimpijo in Austrio z Dunaja ogledalo okrog 9000.

Kot zanimivost povejmo, da si je nedeljski večni derbi v Ljudskem vrtu ogledalo 6600 ljudi. Olimpija je že zdaj prodaja več vstopnic. Ni kaj, Ljubljana se je končno prebudila ...

Članki iz rubrike