nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
3 30.07.2019 09:43:03

Zgolj samozavestni? Ali morda celo PREPOTENTNI?! Turki: Olimpijo bomo IZLOČILI, hkrati pa bomo tudi ...

Volkan Kaşik - Anadolu Agency
Turki so samozavestni pred tekmo v Ljubljani.

Čeprav Olimpije pred svojimi navijači niso uspeli premagati, so v taboru turškega kluba Yeni Malatyaspor vseeno prepričani, da bodo napredovali v tretji krog kvalifikacij lige Europa. Še več, napadalec Adis Jahović ne dvomi, da bo s soigralci letos zaigral celo v skupinskem delu omenjenega tekmovanja!

"Več razlogov je, zakaj nam na prvi tekmi ni šlo vse po načrtih. Ni nepomembno, da je bila to naša prva preizkušnja v novi sezoni. Prav tako smo dobili novega trenerja, kar nekaj je novincev. Vse to je prispevalo k temu, da nismo bili pravi, kakor tudi dejstvo, da je Olimpija skupaj že dlje časa in da se je sezona zanjo začela prej," je prepričan reprezentant Makedonije, ki je v Turčiji zabil gol iz enajstmetrovke.

Jahović, pred časom varovanec Matjaža Keka, ko je zdajšnji slovenski selektor vodil hrvaškega prvoligaša Rijeko, je nadaljeval: "Če vse našteto vzamemo v obzir, potem pridemo do dejstva, da sploh nismo bili tako slabi. Ne nazadnje nam ni zmanjkalo veliko, pa bi zmagali. Čeprav nam ni uspelo slaviti, zaradi česar nam je zelo žal, saj smo navijače želeli razveseliti s prvo evropsko zmago v zgodovini kluba, smo vseeno dosegli dober rezultat. Dober zato, ker nam še naprej daje možnosti za napredovanje. In že na povratni tekmi bomo boljši, saj bomo imeli za sabo dodaten teden dni treninga. Ko gradiš novo ekipo, je seveda vsak trening ključnega pomena. Vidim, da napredujem, vidim, da se iz dneva v dan bolje razumemo in bolj ujamemo kot ekipa. Vse to je razlog za iskren optimizem. Prepričan sem, da bomo v Ljubljani slavili. Še več, iskreno verjamem v to, da bomo zaigrali celo v skupinskem delu lige Europa!"

Turški prvoligaš bo seveda za napredovanje v Stožicah, kjer se bo četrtkova tekma začela ob 20. uri, moral zmagati ali remizirati z najmanj tremi doseženimi zadetki.

190-5-malatyaspor
Volkan Kaşik - Anadolu Agency

Članki iz rubrike