Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.07.2019 10:23:27
Deli članek:

Fantastična novica za MARIBOR pred VEČNIM DERBIJEM: Njihov zvezdnik objavil, da bo ...

Jurij Kodrun

Maribor bo imel na današnjem večnem derbiju enega še posebej motiviranega nogometaša.

Že res, da so večni derbiji tekme, na katerih je motivacija na najvišji možni ravni, toda na prvem večnem derbiju v novi sezoni bomo spremljali tudi nogometaša, ki bo še malce bolj motiviran kot vsi njegovi soigralci in tekmeci. Zagotovo.

Nezamenljivi defenzivni vezist Blaž Vrhovec je namreč pred kratkim skupaj s svojo izbranko, odlično rokometašico in slovensko reprezentantko Ines Amon objavil, da pričakuje naraščaj. Vrhovec bo svojega prvega otroka predvidoma dobil decembra letos, do takrat pa lahko pričakujemo, da bo igral še bolj motiviran in da bo želel na vsak način zabiti kakšen zadetek, ki ga bo zagotovo posvetil svoji izbranki in še nerojenemu otroku.

Nekako podobno je bilo tudi v primeru Luke Zahovića in Dina Hotića, ki sta, ko sta pričakovala svojega prvega otroka, igrala z dodatno dozo motivacije in sta si zelo prizadevala zabiti čim več golov, ki sta jih potem proslavila na načine, na katere nogometaši proslavljajo zadetke, ko bodisi pričakujejo bodisi se jim je rodil otrok.