Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.07.2019 08:01:51
Deli članek:

Darko MILANIČ je bil ZADOVOLJEN z zmago, a ENO stvar bo do povratne tekme ZELO OBŽALOVAL!

Jurij Kodrun

Čeprav je Maribor prišel do domače zmage z 2:1 nad švedskim AIK-om, pa prav prejeti zadetek pušča grenak priokus pred povratno tekmo.

Maribor ima pred sabo peklenskih nekaj dni - najprej nedeljski večni derbi, ki bo imel še večjo težo kot sicer, saj si bodo vijoličasti reševali kožo proti Olimpiji, ki je na dveh tekmah dvakrat zmagala, Maribor pa je osvojil pičlo točko. Nato pa sledi še povratna tekma v Stockholmu, kjer bo Maribor sicer imel prednost, a je ta minimalna.

Varovanci Darka Milaniča so slavili z 2:1, prav prejeti zadetek pa najbolj boli tudi primorskega stratega. Švedi so po hitrem zadetku Roka Kronavetra izenačili po tem, ko je žogo izgubil Andrej Kotnik in ko branilec Saša Ivković ni najbolje posredoval v fazi obrambe. "Kar se tiče Kotnika, ne smemo razmišljati, da naš napadalec ne bo izgubil žoge. Izgubil jo bo, a imamo nato vedno nekoga zadaj, da to reši 'ena na ena'. Verjetno je bil nesiguren zaradi tega, kako je reagiral pri golu proti Triglavu. To moramo rešiti. Je pa z zadetkom, ki ga je dal, veliko popravil," je povedal Milanič.