nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

8bc81a5187af8fa9da5efc0dbcdc8de1 Svet24.si

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih ...

pahor jansa bobo1 Reporter.si

Pustna povorka pri Pahorju: bodo vodje poslanskih ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To so poslovneži, ki se rešujejo milijonskih ...

Domen Kumer Njena.si

Zaradi Domna Kumra jokala kot dež

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

nu
nu
2 24.07.2019 08:57:25

Mandarić sklenil sodelovanje s CRETUJEVIM AGENTOM?! Nekoč SOVRAŽNIKA, zdaj ZAVEZNIKA v poslu, ki bo ...

Jurij Kodrun
Bo Olimpija sodelovala s klubom iz Romunije?

Ne zgodi se vsak dan, da se Milan Mandarić pojavi v romunskih medijih. Zdaj se je zgodilo prav to. O predsedniku Olimpije so se razpisali na spletni strani Jienii.ro, kjer so v javnost spravili tudi za slovensko javnost sila zanimivo zgodbo. Rdeča nit slednje je, da naj bi Olimpija sklenila sodelovanje z romunskim klubom CS Pandurii Targu Jiu, ki nastopa v drugi ligi. "Olimpija bi lahko posodila in tudi plačevala nekaj nogometašev klubu iz Targu Jiuja," piše omenjen medij in dodaja, da naj bi kluba ali 7. ali 8. septembra odigrala tudi prijateljsko tekmo.

Ob tem je sila zanimivo naslednje: Jienii.ro piše, da naj bi Mandarića v sodelovanje z omenjenim klubom prepričal kar - Zvonko Milojković! Gre za nogometnega agenta, ki med drugim skrbi za kariero Alexandruja Cretuja. V preteklosti je bil večkrat javno kritičen do Mandarića, toda tudi slednji mu ni ostal dolžen. Milojkovića je ob odmevnem Cretujevem prestopu iz Ljubljane v Maribor obtožil prevare. Kakorkoli, zdaj sta Mandarić in Milojković očitno spet "prijatelja", če gre verjeti pisanju omenjenega medija.

Dodajmo, da je ideja o sodelovanju med Olimpijo in Panduriijem zorela že pred leti, ko je bil športni direktor zmajev še Ranko Stojić. Tedaj so zmaji načrtovali, da bodo v Romunijo poslali Arisa Zarifovića, Aljaža Krefla, Doriana Babunskega in Marka Vukčevića, vendar se to na koncu ni zgodilo. Se bo zdaj? In kdo bi lahko odšel v Romunijo? Pustimo se presenetiti ...

Članki iz rubrike