krokar Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, ...

trump-with-sons Svet24.si

Trump nima dovolj denarja

Boštjan Gorjup Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih ...

damjanic setinc pasek Reporter.si

Strokovni sodelavci poslanke Mojce Šetinc Pašek:...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Thomas naj bi vedel preveč Odkrito.si

Je pokojni Kingston vedel, kaj je narobe s Kate?

doncic Ekipa24.si

Kaaaaaj?! Dončić se je držal za glavo in smejal...

nu
nu
2 24.07.2019 08:57:25

Mandarić sklenil sodelovanje s CRETUJEVIM AGENTOM?! Nekoč SOVRAŽNIKA, zdaj ZAVEZNIKA v poslu, ki bo ...

Jurij Kodrun
Bo Olimpija sodelovala s klubom iz Romunije?

Ne zgodi se vsak dan, da se Milan Mandarić pojavi v romunskih medijih. Zdaj se je zgodilo prav to. O predsedniku Olimpije so se razpisali na spletni strani Jienii.ro, kjer so v javnost spravili tudi za slovensko javnost sila zanimivo zgodbo. Rdeča nit slednje je, da naj bi Olimpija sklenila sodelovanje z romunskim klubom CS Pandurii Targu Jiu, ki nastopa v drugi ligi. "Olimpija bi lahko posodila in tudi plačevala nekaj nogometašev klubu iz Targu Jiuja," piše omenjen medij in dodaja, da naj bi kluba ali 7. ali 8. septembra odigrala tudi prijateljsko tekmo.


Ob tem je sila zanimivo naslednje: Jienii.ro piše, da naj bi Mandarića v sodelovanje z omenjenim klubom prepričal kar - Zvonko Milojković! Gre za nogometnega agenta, ki med drugim skrbi za kariero Alexandruja Cretuja. V preteklosti je bil večkrat javno kritičen do Mandarića, toda tudi slednji mu ni ostal dolžen. Milojkovića je ob odmevnem Cretujevem prestopu iz Ljubljane v Maribor obtožil prevare. Kakorkoli, zdaj sta Mandarić in Milojković očitno spet "prijatelja", če gre verjeti pisanju omenjenega medija.

Dodajmo, da je ideja o sodelovanju med Olimpijo in Panduriijem zorela že pred leti, ko je bil športni direktor zmajev še Ranko Stojić. Tedaj so zmaji načrtovali, da bodo v Romunijo poslali Arisa Zarifovića, Aljaža Krefla, Doriana Babunskega in Marka Vukčevića, vendar se to na koncu ni zgodilo. Se bo zdaj? In kdo bi lahko odšel v Romunijo? Pustimo se presenetiti ...

Članki iz rubrike