natalia in charlie Odkrito.si

Ko pred kamerami preskakujejo ljubezenske iskrice ...

slape, prometna nesreča Svet24.si

VIDEO: Takšno razdejanje je povzročil pobegli ...

plesen Svet24.si

To se zgodi, če živiš v toksičnem okolju!

bernard brscic norma korosec bobo Svet24.si

Ljubezen na desnici: med Bernardom Brščičem in ...

miro cerar dopust 1 Svet24.si

Miro Cerar se je javil z letošnjega dopusta

SIT2018_polfinale1_fotoMiroMajcen-162 Njena.si

Ana Klašnja kar zgoraj brez

rebeka dremelj Njena.si

Rebeka Dremelj ogorčena nad egoistično družbo

nu
nu
26 21.07.2019 07:13:47

Krona in njegov KRONSKI DOKAZ! Fotografija se ŠIRI KOT POŽAR in dokazuje, da je Sagrković ... (foto)

Grega Wernig
Sodniki so bili v središču pozornosti tudi na tokratni tekmi Maribora.

Drugi krog, nova tekma Maribora brez prvoligaške zmage. V prvem krogu so vijoličaste sredi Ljudskega vrta šokirali nogometaši Triglava, tokrat so jim načrte pokvarili igralci Rudarja. Maribor je bil še ob koncu rednega dela igre prepričan, da bo slavil, nato je prišla 94. minuta in gol Dominika Radića za 1:1. No, v taboru štajerskega velikana so bili spet sila nezadovoljni s sojenjem. Prepričani so, da jih je tokrat grobo oškodoval Asmir Sagrković. Vrhničanu očitajo predvsem to, da je povsem neupravičeno izključil Roka Kronavetra.

Kaj se je zgodilo, je znano. Start Leona Črnčiča na mariborsko številko 7 se Sagrkoviću ni zdel vreden prekrška. Kronavetra je to tako razjezilo, da je Sagrkoviću zabrusil nekaj sočnih in dobil rdeči karton, zaradi katerega ga ne bo vsaj na večnem derbiju z "njegovo" Olimpijo. Vse lepo in prav, če nad njim res ne bi bil storjen prekršek, in to zelo grd. Da je bilo temu tako, dokazuje fotografija, ki kroži po družbenih omrežjih. Na njej je (menda) Kronavetrova noga in malce nad gležnjem dokaz, da ga je Črnčič res krepko kresnil po nogi. Brazgotina je očitna.

Nekateri sicer pravijo, da je to Kronavetrova desna noga, čeprav jih je dobil po levi, drugi dodajajo, da je Črnčič nanj startal tako, da ga je zadel kar v obe nogi. 

kronaveter noga
Facebook

Članki iz rubrike