kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
2 19.07.2019 13:10:07

GREEN DRAGONSI po norem preobratu JASNO IN GLASNO sporočajo: Pa še nekaj. Če lahko nekateri ...

Martin Metelko
Po uspehu na povratni tekmi prvega kroga kvalifikacij za ligo Europa so se oglasili tudi najzvestejši navijači Olimpije.

Navijači Olimpije v zadnjem obdobju niso imeli ravno precej razlogo za slavje. No, ob koncu lanske sezone so njihovi ljubljenci sicer prišli do naslova pokalnega prvaka in v finalu za nameček ugnali Mariborčane, a dogajanje v klubu je kljub temu uspehu bolj spominjalo na cirkus.


Najzvestejša navijaška skupina Olimpije je pogosto kritizirala klubsko politiko, na udaru se je kar nekajkrat znašel predsednik kluba Milan Mandarić, a po uspešnem začetku v novo sezono je zdaj precej lažje. Po neuspehu na prvi tekmi prevga kroga kvalifikacij za ligo Europa je sicer kazalo na novo veliko razočaranje, a so nogometaši Olimpije v četrtek razveselili svoje privržence in se z zmago v gosteh uvrstili v naslednji krog tega tekmovanja.

Po tem preobratu se je oglasila tudi navijaška skupaj Green Dragons, ki je bila z razpletom v Rigi kakopak zelo zadovoljna. "Riga je padla! Tako je to z našo Olimpijo. Včasih poje vse živce, pa na koncu spet navduši. Naša podpora do zadnje sekunde se je obrestovala na najlepši način, zdaj pa novim podvigom naproti," se je uvodoma glasilo sporočilo, nato pa sledil še obvezen poziv na naslednjo tekmo domačega prvenstva, na kateri se bo Olimpija v domačih Stožicah pomerila s sosednjimi Domžalami: "Pa še nekaj. Če lahko nekateri člani prepotujejo pol Evrope, da bi bodrili svoj klub, je najmanj kar lahko storite ostali, da se v nedeljo pojavite v Stožicah. Pričakuje se umobolnica!"

Članki iz rubrike