natalia in charlie Odkrito.si

Ko pred kamerami preskakujejo ljubezenske iskrice ...

slape, prometna nesreča Svet24.si

VIDEO: Takšno razdejanje je povzročil pobegli ...

plesen Svet24.si

To se zgodi, če živiš v toksičnem okolju!

bernard brscic norma korosec bobo Svet24.si

Ljubezen na desnici: med Bernardom Brščičem in ...

miro cerar dopust 1 Svet24.si

Miro Cerar se je javil z letošnjega dopusta

SIT2018_polfinale1_fotoMiroMajcen-162 Njena.si

Ana Klašnja kar zgoraj brez

rebeka dremelj Njena.si

Rebeka Dremelj ogorčena nad egoistično družbo

nu
nu
16 19.07.2019 08:12:16

PROVOKACIJA! Iz Ljubljane v Maribor: Navijaču Olimpije prekipelo, s to pošiljko osupnil ŠTAJERSKO! (foto)

Grega Wernig
Na naslov mariborskega prvoligaša je priromala prav posebna pošiljka.

Poraz Maribora na uvodni tekmi nove sezone Prve lige Telekom Slovenije še zmeraj buri duhove. Mariborčani so se morali po porazu s Triglavom hitro pobrati, saj jih je že sredi tedna čakal evropski dvoboj z Valurjem, s katerim pa so tudi uspešno opravili.

A še pred to tekmo je bilo prelitega ogromno črnila, še precej več pa je bilo povedanega na račun tekme s Triglavom. Mariborčani se niso mogli sprijazniti s sojenjem, bržkone bo celo držalo, da so bili resnično oškodovani, a številne je zmotil način, na katerega so izrazili svoje ogorčenje nad sodniškim kriterijem.Najprej se niso udeležili tiskovne konference po tekmi s Triglavom, na kateri je trener kranjskega prvoligaša Dejan Dončić posledično sameval, pripravili posnetek vseh napak, ki si jih je privoščil glavni sodnik, tudi v naslednjih dneh pa večkrat poudarili, da se jim je zgodila krivica.

Tovrstno negodovanje je mnoge močno zmotilo, ni manjkalo komentarjev, da so Mariborčani prestopili mejo, v dobi družabnih omrežjih pa so šli nekateri še korak dlje. Na facebooku se je tako razširila fotografija, ki jo je v javnost spravil navijač Olimpije. Slednjemu je 'prekipelo', na naslov aktualnega slovenskega prvaka pa poslal pošiljko, ki je vsebovala robčke. Zakaj ravno robčke, verjetno ne potrebuje dodatnega pojasnila ...

maribor 11

maribor

Članki iz rubrike