Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Robert Balantič
Robert Balantič
0 11.07.2019 10:22:12

Obradović o NESPOŠTOVANJU Izraelcev: To, kar so naredili, nas mora še bolj motivirati!

alesfevzer.com
Od njegove dnevne forme bo odvisno marsikaj. Če bo Matko Obradović drevi v Hajfi v najboljši podobi, ali še več, če se mu bo 'strgalo', bo Mura prav gotovo bližje temu, da si na Stadionu Sammy Ofer zagotovi želeno izhodišče za povratni obračun v Fazaneriji. Odlični čuvaj mreže se nadvse dobro zaveda zahtevnosti naloge, a hkrati verjame, da se je črno-bela zasedba Maccabiju sposobna postaviti po robu.

"Za nami so dobre priprave. Vsi smo se iz treninga v trening trudili po najboljših močeh, delali smo res naporno, v zadnjih dneh pa smo poskrbeli za osvežitev. Trenutna pripravljenost je na primerni ravni, v preteklih dneh sta nam želeni scenarij prekrižali poškodbi Nika Lorbka in Nina Koutra," je po zadnji vadbi na domačih tleh pred potjo v Izrael povedal Matko Obradović.

Odsotnost dveh tako ključnih členov je prav gotovo hud udarec. "Dejstvo je, da gre za nadvse pomembna igralca, ki sta imela v prejšnji sezoni največjo minutažo, ampak kaj hočemo, s tem se moramo sprijazniti. Saj veste, kako pravijo ... Kogar ni, brez njega se mora. Zaradi tega nas ne smejo prevzeti negativne misli, ampak si moramo prizadevati izvleči nekaj pozitivnega." 


Mislim, da nas ne dojemajo resno
Izraelsko prvenstvo se bo začelo šele 24. avgusta, kar najbrž pomeni, da forma današnjih gostiteljev niti približno ni na želeni ravni. Bi bila lahko to prednost Mure? "Tega so navajeni, o tem ne bi kaj prida razpredal, mislim pa, da nas je Maccabi podcenil in da nas ne dojema ravno najbolj resno. Ko smo kdaj pa kdaj pogledali spletno stran kluba iz Hajfe, smo v nekem trenutku med drugim opazili, da so v urniku tekem že imeli določen dvoboj s Strasbourgom v drugem kvalifikacijskem krogu. Iz tega moramo črpati še dodatno motivacijo in poskušati presenetiti. Prav tako kot nas motivira spoznanje, da je Fazanerija za povratni obračun že skoraj razprodana. Res je lepo imeti takšno podporo, to pomeni ogromno," je med drugim dejal vratar črno-belih.

CELOTEN POGOVOR Z MATKOM OBRADOVIĆEM SI LAHKO PREBERETE SAMO V ČETRTKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: mura, obradović

Članki iz rubrike