Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

masterchef, tekmovalci, 10 Njena.si

Master Chef: Jajca usodna za prvega tekmovalca

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Robert Balantič
Robert Balantič
2 10.07.2019 11:12:32

'NORI' Šimundža: Saj ne boste verjeli, kaj je svojim varovancem storil na zadnjem treningu pred ODHODOM!

Jurij Kodrun
Nogometaši Mure so se danes zgodaj zjutraj odpravili na dunajsko letališče, od koder so poleteli v Tel Aviv, nakar jih čaka še ura in pol vožnje do Hajfe, kjer bodo jutri proti Maccabiju odigrali prvo tekmo 1. kroga kvalifikacij za ligo Europa. Črno-beli vlogo (velikega) favorita prepuščajo Izraelcem, a to nikakor ne pomeni, da so se že vdali v usodo.

V torkovem dopoldnevu so muraši opravili še zadnji trening na domačih tleh, drevi bodo preizkusili igralno površino na Stadionu Sammy Ofer, ki sprejme nekaj malega več kot 30 tisoč gledalcev. Jutri naj bi se jih zbralo okrog 20 tisoč, ozračje pa bo v vsakem primeru zelo vroče in zlasti nadvse glasno, takšno kot je bilo tudi na zadnji vadbi Matica Maruška in soigralcev na ravnici.

Naključnim obiskovalcem in mimoidočim v bližini stadiona ni bilo nič jasno, ko je iz zvočnikov v Fazaneriji kar nekaj časa odmeval skoraj neznosen hrup, ki je paral ušesa. Naročil ga je Ante Šimundža, ki je na tak način želel igralcem vsaj približno pričarati vzdušje, ki jih čaka v izraelskem peklu, v prvi vrsti pa je bil namenjen temu, da bi igralci spoznali, kako je igrati, ko je verbalna komunikacija na igrišču zaradi glasnosti tako rekoč nemogoča.

Značke: trening, mura

Članki iz rubrike