denar2 Dobra karma

Koliko denarja imamo, odloča matrica našega imena

Anika Horvat Svet24.si

Anika res že drugič v pričakovanju?

POL2020423GIL2622zt Reporter.si

Patološka janšofobija na eni in odrešenjsko ...

aleksandra sadowska Svet24.si

FOTO: Želela je črne, zdaj je oslepela

33237601_10215838954103822_4379490890880647168_n_0 Necenzurirano

Novi poslanci: "udbovec", strokovnjak za zvonove, ...

chang (3) Njena.si

Špela Grošelj je bila kar naenkrat videti drugače

hana rodić3 Njena.si

Hana razkriva: Šov v hiši s pomočjo alkohola?

rb
rb
1 10.07.2019 09:18:40

TRENUTKI GROZE! Prometna nesreča nogometašev Aluminija, avtomobil na strehi, kriv pa ...

Slobodan Grubor in njegovi varovanci se zagnano pripravljajo na prihajajoče izzive, v soboto bodo v Sežani proti novincu v ligi odigrali uvodno tekmo novega prvenstva.

Rdeče-beli so kakopak povsem osredotočeni na obračun na Krasu, toda včeraj je bil za nekaj časa vendarle potisnjen v ozadje. Močno v ozadje. Še več, bili so trenutki, ko je bil nogomet nepomemben. Razlog pa srhljiv – strah pred tragedijo.

Pred Kidričevim se je namreč zgodila prometna nesreča, v katero sta bila vpletena dva osebna avtomobila. In oba sta končala v obcestnem jarku oziroma bližnjem gozdu, eden na strehi. Cesta je bila za nekaj časa zaprta, kar razkriva, da vse skupaj nikakor ni bilo nedolžno, nakar se je razširila še informacija, da so bili v enem od jeklenih konjičkov trije nogometaši Aluminija, ki so iz Maribora prihajali na trening. Voznik je bil Lucas Horvat, njegova sopotnika pa obetavni Aljaž Ploj in 18-letni Filip Jauk, ki je pred dnevi podpisal prvo profesionalno pogodbo.

Vsi v klubu in vsi tisti, ki so tako ali drugače povezani z Aluminijem, so bili seveda osupli. Začeli so se trenutki negotovosti. Sekunde so bile minute, minute so se vlekle kot ure, nakar je naposled prišla odrešujoča novica. Oba avtomobila sta sicer precej uničena, toda zmečkana pločevina je seveda popolnoma drugotnega pomena. Edino pomembno je, da so vsi udeleženci nesreče ostali nepoškodovani. Trio iz Aluminija – njihov avto se ni prevračal – jo je odnesel brez prask, brez posledic, Horvat, ki ni bil povzročitelj nezgode, ter Ploj in Jauk bodo na sobotni premieri na voljo trenerju, do takrat pa bo minil tudi šok zaradi včerajšnjih trenutkov groze …

Značke: aluminij, prva-liga

Članki iz rubrike