Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

rb
rb
1 10.07.2019 09:18:40

TRENUTKI GROZE! Prometna nesreča nogometašev Aluminija, avtomobil na strehi, kriv pa ...

Slobodan Grubor in njegovi varovanci se zagnano pripravljajo na prihajajoče izzive, v soboto bodo v Sežani proti novincu v ligi odigrali uvodno tekmo novega prvenstva.

Rdeče-beli so kakopak povsem osredotočeni na obračun na Krasu, toda včeraj je bil za nekaj časa vendarle potisnjen v ozadje. Močno v ozadje. Še več, bili so trenutki, ko je bil nogomet nepomemben. Razlog pa srhljiv – strah pred tragedijo.


Pred Kidričevim se je namreč zgodila prometna nesreča, v katero sta bila vpletena dva osebna avtomobila. In oba sta končala v obcestnem jarku oziroma bližnjem gozdu, eden na strehi. Cesta je bila za nekaj časa zaprta, kar razkriva, da vse skupaj nikakor ni bilo nedolžno, nakar se je razširila še informacija, da so bili v enem od jeklenih konjičkov trije nogometaši Aluminija, ki so iz Maribora prihajali na trening. Voznik je bil Lucas Horvat, njegova sopotnika pa obetavni Aljaž Ploj in 18-letni Filip Jauk, ki je pred dnevi podpisal prvo profesionalno pogodbo.

Vsi v klubu in vsi tisti, ki so tako ali drugače povezani z Aluminijem, so bili seveda osupli. Začeli so se trenutki negotovosti. Sekunde so bile minute, minute so se vlekle kot ure, nakar je naposled prišla odrešujoča novica. Oba avtomobila sta sicer precej uničena, toda zmečkana pločevina je seveda popolnoma drugotnega pomena. Edino pomembno je, da so vsi udeleženci nesreče ostali nepoškodovani. Trio iz Aluminija – njihov avto se ni prevračal – jo je odnesel brez prask, brez posledic, Horvat, ki ni bil povzročitelj nezgode, ter Ploj in Jauk bodo na sobotni premieri na voljo trenerju, do takrat pa bo minil tudi šok zaradi včerajšnjih trenutkov groze …

Značke: aluminij, prva-liga

Članki iz rubrike