Černobil MajaLiza 7 Odkrito.si

Tako je Černobil videti danes

Alma Novljan Svet24.si

Iščejo mamo: za informacijo, ki jih bo ...

test Petisvet.si

Veliki test vaše osebnosti - vodi vas podzavest

vozila sprovajalcev Svet24.si

FOTO: Takšen vozni park imajo sprovajalci

demi rose Svet24.si

FOTO: Je to nova Kim Kardashian?

Tina Maze Njena.si

Tina Maze razkrila, kaj je njena nova strast

LPD-50 Njena.si

Darja Tomažin tudi v novi sezoni šova Ljubezen ...

rb
rb
1 10.07.2019 09:18:40

TRENUTKI GROZE! Prometna nesreča nogometašev Aluminija, avtomobil na strehi, kriv pa ...

Slobodan Grubor in njegovi varovanci se zagnano pripravljajo na prihajajoče izzive, v soboto bodo v Sežani proti novincu v ligi odigrali uvodno tekmo novega prvenstva.

Rdeče-beli so kakopak povsem osredotočeni na obračun na Krasu, toda včeraj je bil za nekaj časa vendarle potisnjen v ozadje. Močno v ozadje. Še več, bili so trenutki, ko je bil nogomet nepomemben. Razlog pa srhljiv – strah pred tragedijo.

Pred Kidričevim se je namreč zgodila prometna nesreča, v katero sta bila vpletena dva osebna avtomobila. In oba sta končala v obcestnem jarku oziroma bližnjem gozdu, eden na strehi. Cesta je bila za nekaj časa zaprta, kar razkriva, da vse skupaj nikakor ni bilo nedolžno, nakar se je razširila še informacija, da so bili v enem od jeklenih konjičkov trije nogometaši Aluminija, ki so iz Maribora prihajali na trening. Voznik je bil Lucas Horvat, njegova sopotnika pa obetavni Aljaž Ploj in 18-letni Filip Jauk, ki je pred dnevi podpisal prvo profesionalno pogodbo.

Vsi v klubu in vsi tisti, ki so tako ali drugače povezani z Aluminijem, so bili seveda osupli. Začeli so se trenutki negotovosti. Sekunde so bile minute, minute so se vlekle kot ure, nakar je naposled prišla odrešujoča novica. Oba avtomobila sta sicer precej uničena, toda zmečkana pločevina je seveda popolnoma drugotnega pomena. Edino pomembno je, da so vsi udeleženci nesreče ostali nepoškodovani. Trio iz Aluminija – njihov avto se ni prevračal – jo je odnesel brez prask, brez posledic, Horvat, ki ni bil povzročitelj nezgode, ter Ploj in Jauk bodo na sobotni premieri na voljo trenerju, do takrat pa bo minil tudi šok zaradi včerajšnjih trenutkov groze …

Značke: aluminij, prva-liga

Članki iz rubrike