Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
06.07.2019 18:10:44
Deli članek:

SIJAJNA NOVICA za dvakratne prvake. Vendarle se VRAČA!

ALESFEVZER.COM

V ponedeljek se bo pridružil treningom pod vodstvom Simona Rožmana.

Kot smo že poročali, so Domžalčani zadnjo prijateljsko tekmo proti Voždovcu (1:0) odigrali z mladimi močmi. Seznam igralcev, ki jih ni bilo v ekipi, je zares dolg, na njem so Grega Sorčan, Amedej Vetrih, Tilen Klemenčić, Senijad Ibričić, Tonči Mujan, Gregor Sikošek, Mattisa Käit, Josip Ćorluka, Matej Podlogar, Gaber Dobrovoljc, Slobodan Vuk in Adam Gnezda Čerin, toda za rumene je nekoliko skrb zbujajoče, da odlični mladi vezist ni igral zaradi poškodbe. Prestal je manjši kirurški poseg, ampak razlogov za alarm naj ne bi bilo. Če ne bo nepredvidenih zapletov, bo na četrtkovi prvi tekmi 1. kroga kvalifikacij za ligo Europa proti Balzanu lahko pomagal ekipi.


Kakopak ni bilo niti Shamarja Nicholosona, ki se je z jamajško reprezentanco na zlatem pokalu prebil vse do polfinala, kjer so bile boljše ZDA. V preteklih dneh je bilo vznemirljivo vprašanje, kdaj se bo vrnil na sončno stran Alp, zdaj o tem ni več nikakršnega dvoma. Prišel bo v ponedeljek, ampak to menda še ne pomeni, da bo dva dneva pozneje z ekipo odpotoval na Malto ...


Prav tako v kadru ni bilo Dejana Lazarevića, ki je že zelo dolgo odsoten zaradi težav s stegensko mišico. Rehabilitacija se je zavlekla, toda zdaj se je naposled končala in za Domžalčane je vsekakor sijajna novica, da se bo v začetku prihodnjega tedna končno spet pridružil nogometnim treningom skupaj s soigralci. Kakopak z upanjem, da so težave dokončno odpravljene … Predstavil se ni niti Marco Da Silva, po operaciji kile naj bi bil še dva tedna na prisilnem počitku.