Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.07.2019 10:14:32
Deli članek:

DVA NOVA za Safeta Hadžića! V opremi Olimpije dalmatinski DIAMANT in francoski ORJAK (foto)

Jurij Kodrun

Pestro dogajanje pri Olimpiji.

Nova sezona je pred vrati, Olimpija pa še vedno kadruje. Kot naslednji je odšel Antonio Lukanović, ki bo igral v Bosni in Hercegovini, hkrati je trener Safet Hadžić na treningih pozdravil dva nova obraza. V skladu z napovedmi sta se zmajem priključila tudi Ante Vukušić in Raoul Delgado. Oba sta trenutno brez kluba, možnosti za to, da bosta podpisala pogodbi z Olimpijo, pa naj bi bile precejšnje.

Martin Metelko
Ante Vukušić (skrajno desno)

Oba sta sicer stara znanca slovenske lige. Vukušić, ki se ga je med igranem za Hajduk prijel vzdevek Sinjski diamant, je še v pretekli sezoni igral za Krško, kjer je bil eden najboljših igralcev tega kluba. Medtem se je Delgado, pravi orjak iz Francije, ki v višino meri skoraj dva metra, v Slovenijo vrnil po letu dni igranja v drugi avstrijski ligi. Pred tem je bil član Ankarana, kjer je prav tako izstopal kot eden boljših posameznikov primorskega kluba.

Olimpija je Vukušića na preizkušnjo poklicala, ko je padel v vodo prestop Andresa Vombergarja, medtem naj bi Delgado prišel predvsem na željo Gabrieleja Nardina, ki se pripravlja na prevzem kluba iz slovenske prestolnice.

Martin Metelko
Raoul Delgado (skrajno desno)