Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Pivo in cvetje, tiskovna konferenca, Nika Zorjan Njena.si

S kom je Nika Zorjan odpotovala na Maldive?

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

Dejan Mitrović
Dejan Mitrović
9 28.06.2019 08:20:33

Kaj se dogaja s Požegom Vancašem? Velika okrepitev Maribora prišla poškodovana, zdaj pa TE NOVICE!

Grega Wernig
Pri Mariboru še vedno čakajo, da se jim na polnih treningih pridruži nogometaš, ki ga ob Roku Kronavetru mariborski navijači najbolj nestrpno pričakujejo v vijoličastem dresu. Rudi Požeg Vancaš, uradno najboljši nogometaš slovenske prve lige v pretekli sezoni po izboru Spinsa, se je namreč v Ljudski vrt iz Arene Z'dežele preselil poškodovan.

Medtem ko so se vsi trije preostali novinci v mariborskem dresu že predstavili in eni malce bolj, eni malce manj navdušili, je Rudi Požeg Vancaš še vedno na stranskem tiru. Tam je že vse od zaključka prejšnje sezone, saj se je poškodoval v 31. krogu, ko se je še v dresu Celja poškodoval na tekmi s Krškim. Vse od takrat ni zaigral na nobeni izmed tekem, čeprav se je govorilo, da bi lahko grofom pomagal že v samem finišu sezone.

A do tega ni prišlo. Še več, Rudi Požeg Vancaš svoje poškodbe mečne mišice ni pozdravil niti po koncu sezone. V Maribor je prišel rahlo poškodovan, zato se Darko Milanič na treningih še vedno ni uspel prepričati, kaj vse zmore njegov novi varovanec. Dobro, o njegovih kvalitetah se je lahko prepričal v številnih medsebojnih tekmah med Mariborom in Celjem v zadnjih sezonah, vendar je nekaj povsem drugega, ko lahko igralca vidiš med vsakodnevnimi treningi.



Po naših informacijah se bo za Milaniča čakanje počasi končalo, saj naj bi Rudi Požeg Vancaš že v ponedeljek začel polne treninge. Za zdaj trenira še po prilagojenem programu in hkrati opravlja svoje zadnje terapije, v ponedeljek pa naj bi mu vijoličasta zdravniška služba prižgala zeleno luč za treniranje pod polno obremenitvijo.

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike