tira Dobra karma

Na ta preprost način nabolj učinkovito odženete...

ula šemole Svet24.si

FOTO: Slovenska zajčica z Balija: "Koronavirusa ...

ivo hvalica pl2 Reporter.si

So mu prisluškovali? Ivo Hvalica verjame, da so ...

jadrnica, ogenj Svet24.si

Goreča jadrnica, opekline, klic na 112, v glavi ...

20130506-00441506 Necenzurirano

Bo Černač na policiji iskal Titove slike?

Benjamin Dolić, the vocie (4) Njena.si

Presenečenje: Nemčijo bo na Evroviziji zastopal ...

Ema 2 Njena.si

EMA: Nepričakovana poteza RTV Slovenija ...

ba
ba
4 24.06.2019 20:08:47

MARIBOR se je vendarle udaril s POLJAKI, po napaki se je vse spremenilo

Grega Wernig
Vijoličasti so odigrali tretjo prijateljsko tekmo po začetku priprav.

Slovenski prvaki so vendarle odigrali dvoboj s Cracovio, ki je bil predviden že za soboto, a je neurje v Prekmurju igralno površino v Beltincih spremenilo v 'bazen'. V poznem ponedeljkovem popoldnevu sta se ekipi srečali v Gornji Radgoni, po vodstvu vijoličastih se je razpletlo z zmago z zmago Poljakov z 2:1.

Mariborčani so povedli po slabe pol ure igre, ko je podajo Mitje Vilerja unovčil Andrej Kotnik, ki je pol ure pozneje stresel tudi prečnik. Zdelo se je, da ima zasedba iz Ljudskega vrta vse pod nadzorom, toda po številnih menjavah se je marsikaj spremenilo. In predvsem po napaki Jasmina Handanovića, ki ga je s slabotnim strelom z glavo v 68. minuti ugnal David Jablonsky, izkušenemu vratarju je žoga spolzela iz rok. Nedolgo zatem je moral še enkrat po žogo svojo mrežo, ko je Cracovia udarila v protinapadu, ki ga je z lepim strelom zaključil Bojan Čečarić, v končnici prizadevanja varovancev Darka Milaniča, da bi izenačili, niso dosegla namena.

Maribor je igral v postavi Pirić (od 46. Handanović), Milec (od 46. Kolmanič), Ivković (od 67. Cretu), Peričić (od 67. Rajčević), Viler (od 67. Kramarič), Vrhovec (od 67. Dervišević), Pihler (od 67. Ogrinec), Kotnik (od 67, Žugelj), Hotić (od 67, Bajde), Kronaveter (od 67. Mulahusejnović), Mešanović (od 67. Tavares). Zaradi poškodbe v kadru ni bilo Zahovića, Požega Vancaša, Koblarja in Uskokovića, Klinar je manjkal zaradi bolezni.

hotic gw
Grega Wernig

Članki iz rubrike