profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
4 21.06.2019 06:50:04

Olimpija pred PRESTOPOM POLETJA! Pred vrati zmajev REPREZENTANČNI BRANILEC z bogatimi izkušnjami iz ...

Nikola Miljković
Bo Olimpijo okrepil nogometaš z reprezentančnimi izkušnjami?

Safet Hadžić, trener Olimpije, hrepeni po napadalcu, ki bo kot Andres Vombergar, če ne bo že kar on, hkrati drži pesti, da se bo v novo sezono podal z večjo izbiro v obrambni liniji. Slednjo bo po naših informacijah okrepil izkušeni branilec, ki si je doslej kruh služil v Rusiji.

Na tekmi z makedonskim prvakom Shkëndijo sta v osrčju obrambe Olimpije uvodoma zaigrala mladi Stefan Kričković in dozdajšnji član Maribora Denis Šme. Toda slednji še vedno ni bil uradno predstavljen kot novi član zmajev. Tudi zato, ker Safet Hadžić bolj navija za prihod nekoga drugega? Več kot očitno. Ne nazadnje je Hadžić že nekajkrat poudaril, da želi ekipo okrepiti z izkušenim centralnim branilcem. Starim tam okrog 30 let? Ali morda natančneje 32? Toliko je recimo star Miral Samardžić. Jeseničana, ki je med letoma 2013 in 2017 odigral 15 tekem za člansko reprezentanco Slovenije, nismo omenili kar tako. Ali brez razloga, če želite. Medtem ko so njegovi dozdajšnji soigralci že v torek začeli priprave na novo sezono, je bil Samardžić tako v sredo kot tudi včeraj opažen v Ljubljani.

LOVORIKE OSVAJAL TUDI Z MARIBOROM
Ne v centru mesta, ne na sladoledu, marveč natančneje na Dunajski cesti. Blizu obvoznice. Vstopil je v stavbo s hišno številko 159, kjer ima svoje prostore tudi uprava Olimpije. Zakaj je bil tam, je kakopak kristalno jasno. Ne da bi mu tajnica Milana Mandarića skuhala kavico. To je morda že res popil, tako dobro vseeno nismo obveščeni … A rdeča nit njegovega obiska prostorov Olimpije je bila seveda pogodba, ki bi jo lahko podpisal. Če je ni že včeraj. Hadžić bo več kot očitno torej le dobil izkušenega branilca. Težko bi bolj izkušenega. Samardžić ima, kot rečeno, reprezentančni pedigre. Osvajal je tudi lovorike, dve celo z – Mariborom!

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE V TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

samardzic nm
Nikola Miljković

Članki iz rubrike