900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

rb
rb
1 10.06.2019 10:51:49

Kaj se dogaja v VELENJU? Klub bi moral že podpisati pogodbo s TRENERJEM, toda ...

Jurij Kodrun

Velenjčani so v prejšnji sezoni kar nekaj časa trepetali za svojo prvoligaško usodo, toda zamenjava na trenerski klopi je pomenila odrešitev. Marijan Pušnik je svoje mesto prepustil svojemu pomočniku Almirju Sulejmanoviću, ki knapov ni le vrnil v življenje, ampak jih je prerodil in poskrbel, da so bili presenečenje končnice prvenstva.
"Dogovarjamo se za nadaljevanje sodelovanja in menim, da smo blizu dogovoru. Rešiti moramo le še nekatere malenkosti," je v izdihljajih pretekle sezone povedal Almir Sulejmanović in tako je bilo logično sklepati, da je le še vprašanje dni, kdaj bo podpisal novo pogodbo. Toda pri vprašanju dni je ostalo vse do danes …
"Ne, pogodbe še nismo podpisali," nam je včeraj dopoldne potrdil nekdanji branilec, ki pa bo danes z zeleno-črnimi začel priprave na novo sezono. "Pogodbo imam sklenjeno do konca meseca in seveda moram opravljati svoje obveznosti," je povedal Sulejmanović in kakopak nas je zanimalo, kaj ovira sklenitev dogovora. "Še vedno se pogovarjamo. Klub bi rad, da podaljšam sodelovanje, tudi jaz si želim nadaljevati delo, toda nekatera vprašanja so še vedno odprta. Sem zagovornik tega, da morajo biti zadeve natančno dorečene. Da vsi skupaj vemo, kako in na kakšen način lahko delamo," je pojasnil ambiciozni strokovnjak.

Članki iz rubrike