duhovna Dobra karma

Karmična semena nas prisilijo k ponovnem rojstvu

roseanne barr Svet24.si

Roseanne Barr prepričana, da je koronavirus ...

Boris Johnson Reporter.si

Medicinski strokovnjaki: Boris Johnson je izjemno ...

maske Svet24.si

Prebolela okužbo s koronavirusom: Dolenjka je ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

andrej Njena.si

Delovna akcija: Andrej se še ni vrnil domov

nu
nu
0 20.05.2019 11:45:10

Poskrbel za najbolj kontroverzno enajstmetrovko v Sloveniji, za nagrado pa je Jamajčan dobil ...

Grega Wernig
V soboto je poskrbel za izvajanje enajstmetrovke, o kateri danes govori vsa Slovenije, danes pa je bil Shamar Nicholson nagrajen z novo pogodbo.

Še vedno se ni polegel prah okrog enajstmetrovke, ki sta jo izvajala Shamar Nicholson in Senijad Ibričić in ki je poskrbela za jezo Celjanov, ki so tako še bolj oddaljeni od četrtega mesta. 

Nicholson pa je bil za nastope v letošnji sezoni nagrajen z novo pogodbo, in sicer do leta 2022. Domžalam je uspel veliki met, saj je 22-letni Jamajčan naredil velik napredek v vrstah rumenih, še več, s trinajstimi zadetki je med najboljšimi streli slovenskega prvenstva. "Ponosen in vesel sem, da smo se dogovorili za podaljšanje sodelovanja. Zaupanje kluba mi veliko pomeni, prav tako tudi moji družini, nova pogodba pa je zame hkrati lepo priznanje za trud in potrditev dobrega dela. Želim si nadaljevati z napredkom, iz tedna v teden postajati še boljši in hkrati v čim večji meri pomagati moji ekipi in soigralcem," je ob podpisu pogodbe za klubsko spletno stran povedal Nicholson.

Članki iz rubrike